Studenter sökes till heltidsuppdrag i sommar

Studenter sökes till heltidsuppdrag i sommar

Ett omfattande byggarbete ska genomföras i en ny och stor byggnad belägen i Lund. Vår kund behöver hjälp med monteringsarbetet i byggnaden och vi söker till detta uppdrag efter studenter som kan lossa lastbilar på material, lyfta av och montera ihop.

Information om uppdraget:

I denna tjänst kommer du bli anställd som konsult hos StudentConsulting och utföra arbete för kunds räkning. Arbetet är uteslutande av fysisk karaktär och innefattar bland annat monteringsarbete men tjänsten innebär även andra arbetsuppgifter som normalt kan förekomma på en byggarbetsplats. Arbetsuppgifterna kan beskrivas som monotona och fysiskt krävande. De uppgifter du kommer utföra kräver inte någon branschspecifik kunskap sedan tidigare.

Arbetet på bygget förväntas pågå mellan den 31:e maj till slutet av augusti men då det är ett omfattande projekt kan detaljer kring uppdraget komma att förändras under tidens gång. Eftersom att du kommer vistas på en byggarbetsplats kommer du som konsult bära den skyddsutrustning som är nödvändigt och du kommer även få en personlig ID06-bricka för att kunna identifiera dig.

Detta söker vi:

Vi söker dig som önskar ett fysiskt arbete i sommar och som inte heller är rädd varken för att ta i eller att på ett prestigelöst sätt åta dig de arbetsuppgifter som är förekommande på byggarbetsplatsen. Det är även meriterande om du har erfarenhet av liknande typer av arbete sedan tidigare.

Vi söker enbart studenter till denna tjänst och du behöver ha möjlighet att ta dig till arbetsplatsen i Lund under förekommande arbetstider.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com