Student sökes för extrajobb inom testning till Serstech!

Student sökes för extrajobb inom testning till Serstech!

Är du student och har ett intresse för kvalitetsarbete? Vill du dessutom arbeta extra inom kemiteknik samt med instrumenttestning? Då har vi extrajobbet för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi en student för extrajobb inom testning till Serstech i Lund. I den aktuella rollen kommer du vara en del av företagets satsning på strukturerat kvalitetsarbete vilken syftar till förbättrad kvalitetssäkring av såväl Linux mjukvara som är inbäddat i vårt instrument såväl som PC-mjukvara (Windows). Du kommer att arbeta nära utvecklingen rollen är varierande och kommer att utvecklas med tid, i takt med att QA-avdelningen etableras och metoder utvecklas.

Vi söker nu dig som är student och vill arbeta extra hos Serstech i Lund. Tjänsten ställer krav på att du är tillgänglig för att arbeta minst 16 timmar/vecka under terminstid. Arbetstider är förlagt till kontorstider måndag till fredag, där du har goda möjligheter att styra arbetstiden efter ditt schema i skolan. Tillsättning av tjänsten kommer att ske omgående. Då detta är ett bemanningsuppdrag kommer du att vara anställd av StudentConsulting men arbeta på plats hos Serstech.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har ett genuint intresse för kvalitet och idag är studerande på en för tjänsten relevant utbildning (exempelvis inom kemi, fysik eller IT). Vi tror att du har kommit en bit in på dina studier och nu söker dig till ett meriterande extrajobb vid sidan av skolan. Eftersom du i tjänsten kommer arbeta med testning av hård- och mjukvara samt utveckling av testmetoder, är det av stor vikt att du trivs i en roll som innebär en blandning av teori och praktik.

Som person har du lätt för att lära och tar gärna egna initiativ. Du är drivande och tar eget ansvar för att saker blir genomförda på ett kvalitativt och tidseffektivt sätt. Den aktuella rollen innebär samarbete med olika avdelningar inom företaget, det ställs därför krav på god social kompetens, kommunikativ förmåga samt att förmågan att samarbeta med olika människor.

Låter detta intressant för dig? Tveka då inte utan skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten ska tillsättas omgående och vi arbetar därför i denna rekryteringsprocess med löpande urval och intervjuer.

Sökord: Test, Testare, Mjukvara, Hårdvara, Programmering, Kemi, Kemiteknik, Extrajobb, Student

Om arbetsgivaren:

Serstech är ett kunskapsintensivt företag som erbjuder lösningar för att identifiera, verifiera och hantera kemikalier. Fokus har hittills varit på säkerhetsbranschen och farliga kemikalier som narkotika, sprängämnen och kemiska stridsmedel. Vi kan idag identifiera mer än 14 000 olika ämnen med vårt handhållna instrument, Serstech 100 Indicator, och kunderna kan själva lägga till fler ämnen efterhand som de använder vårt system.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Data & IT, Testare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com