Starta din karriär som junior ingenjör hos Axis Communications!

Starta din karriär som junior ingenjör hos Axis Communications!

Har du ett brinnande intresse för mjukvara och drivs av ett leverera hög kvalitet? Vill du starta din karriär på ett innovativt företag där du får utrymme att arbeta kreativt tillsammans med andra? Vi söker nu dig som tar examen i vår inom Data/IT!

Information om uppdraget:

Axis Communications är innovatörer inom videoövervakning och var första företaget i världen med att lansera en nätverkskamera 1996. De har sedan dess behållit sin ställning som obestridlig marknadsledare inom områdena nätverkskameror och övervakningskameror. De har även etablerat sig som marknadsledare i video encoder-kategorin, och stärker därmed företagets ställning inom området för övervakningskameror. Huvudkontoret är beläget i Lund men företaget verkar globalt via egna kontor och samarbetspartners. Axis befinner sig i en ständig tillväxtfas och präglas av värdeorden: Act as one, Think Big och Always open.

Som medarbetare hos Axis erbjuds du inte bara utvecklingsmöjligheter inom företaget. Du får även chans att ta del av en företagskultur där kreativitet, mångfald och innovation är starka ledord. Utöver arbetet så kan du ta del av aktiviteter utanför arbetstid så som inspirerande föreläsningar och sportrelaterade aktiviteter. Varje morgon erbjuds du även frukost samt fika på eftermiddagen tillsammans med dina kollegor.

I din roll som testare får du chansen att arbeta med problemlösning och test av mjukvara tillsammans med andra från Axis QA-avdelning. Detta betyder att du kommer ingå i ett team där du i starten får en mentor som kommer att agera som bollplank under din första tid. I tjänsten tar du ställning för kvalitet i alla delar av utvecklingsarbetet. Med andra ord så blir du en viktig pelare i utvecklingsarbetet av Axis spännande produkter. I tjänsten kommer du att arbeta i en Linux-miljö och i databasen MySQL. Vi ser även gärna att du har programmeringskunskaper inom PHP.

Tjänsten är ett heltidsuppdrag med tillträde efter överenskommelse. Du kommer vara anställd av oss på StudentConsulting men uthyrd till Axis. Längden på uppdraget är inledningsberäknat till 12 månader, med goda chanser till förlängning alternativt överrekrytering till Axis. Du kommer att arbeta sedvanliga kontorstider, måndag-fredag.

Detta söker vi:

Vi söker dig som brinner för test, utveckling och att leverera hög kvalitet. Vi tror att du i vår tar examen från relevant utbildning inom Data/IT på högskole- eller civilingenjörsnivå, men det kan också vara dig som har pluggat systemvetenskap eller datavetenskap på kandidatnivå. Vi ser gärna att du tidigare har kommit i kontakt med agila metoder så som SCRUM. Du behärskar engelska och svenska flytande i tal och skrift, då engelska används flitigt inom branschen. Att starta sin karriär som testare hos Axis innebär även stora möjligheter för framtida karriär och utveckling inom företaget.

I denna tjänst värdesätter vi ditt driv och strukturerade arbetssätt. Som person är du även noggrann, ödmjuk och öppen. Du motiveras av att ha en ansvarsfull roll där du i team med andra arbetar mot gemensamma mål. Låter detta intressant? Skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.

Sökord: Testning, Utveckling, Linux, Mjukvara, Programmering

Sökord: Testning, Utveckling, Linux, Mjukvara, Programmering
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Data & IT, Testare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 17 apr 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com