Servicetekniker med OVK behörighet sökes till spännande företag i Lund!

Servicetekniker med OVK behörighet sökes till spännande företag i Lund!

Vill du ha ett flexibelt arbete som servicetekniker? Har du OVK behörighet och har arbetat med Injustering? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Tjänsten som servicetekniker innebär att du självständigt ska planera, samordna och utföra serviceuppdrag och övrigt driftunderhåll åt företagets kunder. Du kommer att arbeta både med förebyggande och felavhjälpande service. Felsökning och problemlösning är en del av vardagen och du förväntas föreslå åtgärder som kan förbättra kundernas anläggningar. Du ska även stötta dina kollegor med specialistkompetens inom styr och regler. I rollen ingår det mycket kundkontakt så det är viktigt att du trivs med att bemöta människor.

Du kommer få en tjänstebil i rollen och du utgår hemifrån till olika kunder. Arbetstiderna är måndag-fredag 7:30-16:15.
  • Kundbemötande
  • Service
  • Felsökningar
  • Problemlösning
Företaget är Skandinaviens ledande tekniska entreprenör och servicepartner med expertis inom el, ventilation, rör, byggnadsautomation, energi och kyla.

Du kommer bli anställd direkt av kundföretaget. Du kommer främst arbeta runt Lund området kan det kan även förekomma kunder runt om i Skåne.

Detta söker vi:

Du är en positiv person med personligt driv. Du har ett kundorienterat synsätt och utpräglad servicekänsla. Du är noggrann och angelägen om att göra ett bra jobb. Du är social och samarbetsvillig men tycker om att arbeta självständigt.

Du behöver ha OVK behörighet samt erfarenhet av injusteringar.

B-körkort är krav för tjänsten.

Tycker du att tjänsten låter intressant? Sök redan idag, vi arbetar löpande med urval och rekrytering.

Sökord: Servicetekniker, rekrytering, OVK, injusteringar
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 11 dec 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com