Servicetekniker Mobil till Axians ICT Lund!

Servicetekniker Mobil till Axians ICT Lund!

Brinner du för teknik och har tidigare erfarenhet av telecom- och elinstallationer? Söker du en tjänst där du får en omväxlande arbetsdag och har användning av dina kunskaper om IP-nätverk? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Som Servicetekniker - Mobil kommer du vara en del av vårt team som arbetar med teknik och ha en omväxlande arbetsdag där du arbetar med att installera kraft-, data-, fiber-, coax-kablage och nätverksutrustning. Dagligen kommer du också arbeta med dokumentation, ärendehantering och att läsa ritningar. Andra vanligt förekommande arbetsuppgifter är underhåll, felsökning och planering.

Hos Axians kommer du att ha kontakt med våra projektledare, övriga kollegor samt kunder vilket innebär både externa och interna kontaktytor. Tjänsten inleds med en provanställning på 6 månader antingen via Axians i form av direktrekrytering eller via StudentConsulting som bemanningsuppdrag. Tanken är oavsett en övergång till en tillsvidareanställning efter denna period.

Vi söker dig med gymnasieutbildning inom teknik eller el med god teknisk förståelse. Vi ser gärna att du har kunskap om IP-nätverk samt telekom- och elinstallationer. Du kan idag vara i början av din karriär och exempelvis arbeta som servicetekniker eller annat yrke med teknisk inriktning och nu är redo att ta ditt nästa steg. Har du tidigare installationserfarenhet är detta givetvis en fördel. Det är dessutom meriterande med erfarenhet av fibersvetsning samt fiber- och datainstallation. Du har B-körkort, god datorvana och behärskar svenska, men även engelska både i tal och skrift då våra arbetsinstruktioner och kontakt med kunder till stor del är på engelska.

Arbetstiderna är förlagd på dagtid och vardagar.

För alla anställningar kräver vi utdrag ur belastningsregistret då vi i många fall arbetar med utrustning och kunder som är en del av samhällets kritiska funktioner.

Detta söker vi:

Då arbetet innebär daglig kontakt med så väl kolleger som kunder, ställer vi höga krav på din sociala och kommunikativa förmåga. För att lyckas i uppdraget tror vi att du är driven och har hög ansvarskänsla för ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid din entusiasm att vilja utvecklas inom teknikområdet och tillsammans i arbetsgruppen. Som servicetekniker har du förmågan att vara flexibel och ta dig an ditt arbete med noggrannhet och systematik. För att trivas hos Axians uppskattar du den självständighet och det entreprenörskap som kännetecknar organisationen. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper.

Hos Axians erbjuds du ett utvecklande arbete och chansen att arbeta med ny teknik i spännande projekt hos Axians uppdragsgivare som är flera av Nordens största infrastrukturägare. Du ges möjlighet att arbeta i en kreativ och flexibel arbetsmiljö med utvecklingsmöjligheter. Vi tillhandahåller de verktyg och möjligheter som du behöver för att utveckla dig själv - du bidrar med viljan! Hos Axians arbetar du i en enkel organisation med korta beslutsvägar, långsiktighet, stark ekonomi samt ägarstruktur och som kännetecknas av entreprenörskap och autonomi.

Sökord: Kablage, Nätverksutrustning, Telecominstallation, Elinstallation, Servicetekniker - Mobil

Sökord: Kablage, Nätverksutrustning, Telecominstallation, Elinstallation, Servicetekniker - Mobil
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 5 juni 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com