Senior systemdesigner med hög programmeringskompetens sökes!

Senior systemdesigner med hög programmeringskompetens sökes!

Vill du jobba med varierande uppgifter i alla delar av utvecklingsprocessen? Vill du vara med och påverka utvecklingen av spännande produkter? Nu kan du få chansen att bidra med din kompetens hos ett innovativt företag i Lund!

Information om uppdraget:

I denna tjänst kommer du kommer att vara delaktig i att ta fram end-to-end lösningen som knyter ihop slutanvändare med vårt växande utbud av kameror och hårdvara. Tillsammans med ditt team kommer du att utveckla företagets eget VMS, som vi skriver i C#.

Dessutom kommer du ha ett tätt samarbete med våra partners och andra delar av företaget. Det här gör att du kan se den påverkan som ditt arbete har för vår gemensamma framgång. Vi vågar lova att du kommer få utlopp för din kreativitet och utvecklas kompetensmässigt tillsammans med oss. Samtidigt är vi förväntansfulla att få ta del av dina kunskaper och idéer.

Tjänsten är ett heltidsuppdrag med tillträde efter överenskommelse. Beroende på kandidat kan tjänsten komma att vara ett konsultuppdrag där du är anställd av StudentConsulting under provanställningen eller en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen sköts av oss på StudentConsulting, men att du blir direkt anställd av företaget. Du kommer att arbeta sedvanliga kontorstider, måndag-fredag, men möjlighet finns till flex.

Detta söker vi:

Det är av stor vikt att du tycker att systemdesign och applikationsutveckling är bland det bästa som finns (att jobba med såklart). För oss är ditt intresse för att utveckla fantastiska lösningar faktiskt viktigast.

Flera års erfarenhet av jobba med C#/.NET är ett måste, gärna runt 5 års erfarenhet. Självklart tycker du att det är kul med ny teknik och utmanande problemställningar. Att analysera behov och ständigt förbättra användarupplevelsen är också något som driver dig och därför har du gärna ett tätt samarbete med både dina kollegor och externa intressenter.

Det är meriterande om du har erfarenhet av:
WPF
Asynkron programmering med Async/Await
Entity Framework
Databashantering
TDD

Låter detta intressant? Tveka inte, utan ansök redan idag! Urval kommer att ske löpande och tjänsten påbörjas när vi har hittat rätt kandidat.

Sökord: Applikationsutveckling, Systemdesign, End-to-end, .NET, C#

Sökord: Applikationsutveckling, Systemdesign, End-to-end, .NET, C#
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Data & IT, UX & Webbdesign
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 16 apr 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com