Redovisningsekonom sökes till Bolagspartner i Lund!

Redovisningsekonom sökes till Bolagspartner i Lund!

Är du en redovisningsekonom i början av din karriär och på jakt efter en spännande ny utmaning i Lund? Är du gymnasieekonom eller har en YH-utbildning samt tidigare erfarenhet av arbete inom bokföring? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi två långsiktiga redovisningskonsulter till Bolagspartner i Lund. Bolagspartner är Sveriges största leverantör av lagerbolag och en ledande aktör i avveckling av aktiebolag. Besök gärna Bolagspartners hemsida för mer information om företaget: http://www.bolagspartner.se/.

Som redovisningskonsult kommer du i huvudsak att arbeta med:
  • Löpande bokföring
  • Rapportering av moms- och arbetsgivardeklarationer
  • Framtagande av inkomstdeklarationer och årsredovisningar
  • Behjälplig i bokslutsarbetet
Det är av stor vikt att du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat med löpande bokföring och att du har förståelse för arbetet och processen.

Tjänsten är på heltid och kommer att starta omgående så snart vi hittat rätt kandidat. Då detta är en direktrekrytering sker rekryteringsprocessen via StudentConsulting, men du kommer bli anställd direkt hos Bolagspartner och arbeta från deras kontor i Lund. Dina arbetstider i tjänsten är sedvanliga kontorstider måndag-fredag.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du som söker är utbildad gymnasieekonom eller har en YH-utbildning inom ekonomi/bokföring. Du har 1-2 års tidigare erfarenhet av att jobba med redovisning och bokföring på en ekonomiavdelning och/eller som redovisningskonsult. Du ska ha arbetat med löpande bokföring tidigare och ha full förståelse för processen. Vidare har du mycket god IT-vana samt är flytande i svenska språket, såväl i tal som i skrift. Det är meriterande om du har arbetat i Fortnox eller liknande program tidigare.

Du som person trivs i en arbetsmiljö med högt tempo och är van vid att hugga in där det behövs. Det är av stor vikt att du som person är en lagspelare och gillar att arbeta i team, då du kommer att bli en del av ett litet team som jobbar nära varandra. Vi ser att du är glad, positiv och trivs i en miljö med drivna kollegor.

Låter detta intressant? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten tillsätts omgående och vi arbetar med löpande urval och intervjuer.

Sökord: Ekonom, Ekonomi, Redovisningskonsult, Redovisning, Bokföring

Sökord: Ekonom, Ekonomi, Redovisningskonsult, Redovisning, Bokföring
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 16 apr 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com