Redovisningsekonom/Redovisningsassistent sökes till företag i Lund!

Redovisningsekonom/Redovisningsassistent sökes till företag i Lund!

Är du Civilekonom eller Redovisningsekonom och på jakt efter en ny utmaning i Lund? Har du en högskoleutbildning eller KY-utbildning samt tidigare erfarenhet av arbete inom redovisning och bokföring? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi en Redovisningsekonom/Redovisningsassistent för direktrekrytering till vår kund i Lund. Tjänsten är ett föräldravikariat på 100% och för rätt person kan det komma att övergå till en fast anställning. I tjänsten innefattar dina arbetsuppgifter bland annat:
  • Löpande bokföring
  • Rapportering av moms- och arbetsgivardeklarationer
  • Avstämning av internmellanhavande
  • Framtagande av Inkomstdeklarationer och Årsredovisningar
  • Behjälplig i bokslutsarbetet
  • Löpande bokföring och leverantörsreskontra i fastighetsbolag
Tjänsten är på heltid och kommer att starta omgående så snart vi hittat rätt kandidat. Då detta är en direktrekrytering sker rekryteringsprocessen via StudentConsulting, men du kommer bli anställd direkt av vår kund och arbeta från deras kontor i Lund. Dina arbetstider i tjänsten är sedvanliga kontorstider måndag-fredag.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du som söker är civilekonom eller redovisningsekonom med en högskoleutbildning eller KY-utbildning. Du har 1-2 års tidigare erfarenhet av att jobba med redovisning och bokföring på en ekonomiavdelning och/eller som redovisningskonsult. Vidare har du mycket god IT-vana samt är flytande i svenska språket, såväl i tal som i skrift.

Du som person trivs i en arbetsmiljö med högt tempo och är van att hugga in där det behövs. Eftersom det ingår en hel del kundkontakt i tjänsten är det av stor vikt att du har lätt för att bemöta kunder av olika slag. Då du kommer att bli en del av ett litet team, som jobbar nära varandra, kommer stor vikt läggas vid att du passar in i gruppen.

Låter detta intressant? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten ska tillsättas omgående och vi arbetar med löpande urval och intervjuer. Eventuella frågor om tjänsten hänvisas till ansvarig rekryterare micaela.westerlund@studentconsulting.com.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se