Projektingenjör sökes till växande PK Road AB!

Projektingenjör sökes till växande PK Road AB!

Har du påbörjat din karriär inom vägprojektering eller arbetar idag som entreprenadingenjör? Vill du vara med på resan att utveckla Skånes mest expansiva entreprenadföretag? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

PK Road AB ingår i koncernen PK Group och är en av Baltikums största infrabyggare. Koncernen har 700 anställda och omsätter 3 MDKR. Sedan 2015 är dem etablerade i Sverige och nu utvecklas deras svenska bolag stadigt med nya projekt. I dagsläget är dem 22 anställda i Skåneregionen, men skall bli fler i takt med ökade och kommande projekt. För nya spännande projekt söker vi därför å PK Roads vägnar Projektingenjörer/Entrepenadingenjörer.

Ditt huvudsakliga uppdrag ute på anläggningarna och i pågående projekt blir att stötta Platschefen med olika administrativa göromål så som att säkerställa kvalité/miljö i enlighet med förekommande regelverk etc. Du kommer även ansvara för uppföljningar, diverse sammanställningar och leverantörskontakt. Ditt arbete är både praktiskt såväl som administrativt och den ena dagen är inte den andra lik. En annan arbetsuppgift är att arbeta med anbud och sitta mer inhouse, då PK Road hela tiden arbetar med olika anbud och skickar in dokumentation och säkerställer att alla dokument är korrekta och tillhanda innan deadline.

Tjänsten är ett heltidsuppdrag med start omgående där du kommer att arbeta sedvanliga kontorstider, måndag-fredag. Ditt arbetsområde kommer mestadels vara inom Malmö/Lund med omnejd men du kan bli stationerad inom hela Skåne-regionen. Du kommer i denna tjänst vara anställd av StudentConsulting, men uthyrd till PK Road. Du kommer bli anställd i en provanställning på 6 månader där avsikten är att du skall gå över i anställning till PK Road, om alla parter är nöjda, efter 6 månader. Observera att denna rekrytering hanteras av StudentConsulting. Är du intresserad av att läsa mer om PK Road har du möjlighet att göra det här: https://pkroad.se/

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten är det ett krav att du som söker har en relevant eftergymnasial utbildning, det är meriterande är om du har en Civilingenjörsexamen med inriktning Väg- och vattenbyggnad, men vi välkomnar även sökanden med högskoleingenjörs- samt KY/YH-utbildning inom relevant område. Det är även ett krav att du har erfarenhet från entreprenad- eller projekteringsbranschen, företrädesvis inom området väg/broar.

Vi kommer i denna rekryteringsprocess lägga stor vikt vid din personlighet och engagemang inom området. Som person är du initiativtagande, strukturerad och har förmåga att prioritera och få saker utförda. Du är flexibel och trivs i en roll där det händer mycket och får ta mycket eget ansvar. Vi söker dig som är redo att påbörja din karriär och vill växa inom det mindre bolaget med korta beslutsvägar, möjlighet att påverka själv och teamkänsla. . B-körkort är ett krav i denna tjänst och tillgång till egen bil är en fördel men inget krav.

Passar du in på denna beskrivning eller vill veta mer? Ansök gärna idag eller kontakta ansvarig rekryterare för att veta mer! Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum. Start är omgående, enligt överenskommelse.

Sökord: Projektingenjör, Entreprenadingenjör, anläggningsingenjör, Väg- och vatteningenjör, Arbetsledare anläggning, ABT, AB04, AMA-anläggning, MER-anläggning, Civilingenjör Väg- och vattenbyggnad, infrastruktur, infrabyggare, väganläggning, vägbyggnation
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 28 feb 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com