Projektör inom fiber sökes till Axians ICT AB!

Projektör inom fiber sökes till Axians ICT AB!

Brinner du för teknik och har tidigare erfarenhet av planering och projektering av fibernät? Söker du en tjänst där du får en omväxlande arbetsdag och har många externa och interna kontakter? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Axians, VINCI Energies varumärke inom ICT - Information and Communication Technology, designar, implementerar, driftar samt förvaltar smarta ICT-lösningar i framkant. Allt för att förenkla och effektivisera IT och kommunikation för våra kunder och hjälpa dem i deras digitala transformation. Axians levererar lösningar och tjänster till en bredd av organisationer inom så väl den privata som offentliga sektorn.

För Axians räkning söker vi nu en fiberprojektör som vill vara en del av deras team i Skåne. De arbetar främst med fibernät och LAN-nät. Rollen som projektör på Axians är ett omväxlande arbete där du är med och lägger upp planeringen för resurser, arbetsledning, arbetsunderlag, projektering och kostnadsberäkningar.

Axians erbjuder:
Du erbjuds chansen att arbeta med ny teknik i spännande projekt hos våra uppdragsgivare som är några av Nordens största infrastrukturägare. Du ges möjlighet att arbeta i en kreativ och flexibel arbetsmiljö med utvecklingsmöjligheter. Hos Axians ICT arbetar du i en enkel organisation med korta beslutsvägar, långsiktighet, stark ekonomi samt ägarstruktur och som kännetecknas av entreprenörskap och autonomi.

Tjänsten är ett heltidsuppdrag med tillträde efter överenskommelse. Tjänsten är ett konsultuppdrag där du blir anställd av StudentConsulting under provanställningen, men efter denna period blir anställd direkt av Axians ICT AB. Du kommer att arbeta sedvanliga kontorstider, måndag-fredag. Ändrad arbetstid kan förekomma vid resor.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har minst 2 års arbetslivserfarenhet av planering och projektering av fibernät och LAN-nät. Du har dessutom B-körkort, god datorvana och behärskar det svenska språket både i tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska.

Som person tycker du om problemlösning, är flexibel, har lätt för att prioritera, koordinera och fatta beslut. I din vardag kommer du att ha många kontaktytor såväl internt som externt och det är därför viktigt att du är kommunikativ och har en förmåga att bygga relationer. För att lyckas och trivas med uppdraget tror vi att du är lösningsorienterad, ansvarstagande och engagerad i ditt arbete samt uppskattar den självständighet och det entreprenörskap som kännetecknar vår organisation. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper.

Sökord: Nätverk, Fiberprojektör, ICT, Projektör, Fiber

Sökord: Nätverk, Fiberprojektör, ICT, Projektör, Fiber
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Data & IT, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com