Platschef inom anläggning sökes till PK Road AB!

Platschef inom anläggning sökes till PK Road AB!

Är du en erfaren platschef med bakgrund inom anläggningsbranschen och ute efter nästa utmaning? Trivs du inom ledarskap och projektledning? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

PK Road AB ingår i koncernen PK Group och är en av Baltikums största infrabyggare. Koncernen har 700 anställda och omsätter 3 MDKR. Sedan 2015 är dem etablerade i Sverige och nu utvecklas deras svenska bolag stadigt med nya projekt. I dagsläget är dem 22 anställda i Skåneregionen, men skall bli fler i takt med ökade och kommande projekt. För nya spännande projekt söker vi därför å PK Roads vägnar Projektingenjörer/Entrepenadingenjörer.

Som platschef har du en viktig och central roll i våra projekt. Du är med från projektering till slutbesiktning och överlämnande till kund. Förutom ansvar för projektens genomförande har du även ansvar för planering, kvalitet och ekonomi. Du ingår i ett team med projektingenjörer och arbetsledare. Det ingår i tjänsten att leda våra underentreprenörer samt i förekommande fall vår egen personal.

Tjänsten är ett heltidsuppdrag med start omgående. Ditt arbetsområde kommer vara inom inom hela Skåne-regionen. Du kommer i denna tjänst vara anställd av StudentConsulting, men uthyrd till PK Road. Du kommer bli anställd i en provanställning på 6 månader där avsikten är att du skall gå över i anställning till PK Road, om alla parter är nöjda, efter 6 månader.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten är det ett krav att du som söker har en bakgrund som platschef för anläggning. Du har tidigare haft ansvaret för ett entreprenadprojekt med ansvar för ekonomi, UE och ÄTOR. Eftergymnasial utbildning inom ett relevant område är meriterande, men inte ett krav för tjänsten.

Vi kommer i denna rekryteringsprocess lägga stor vikt vid din personlighet och engagemang inom området. Som person är du ledande, strukturerad och har förmåga att prioritera och få saker utförda. Du är kommunikativ och trivs med helhetsansvaret. B-körkort är ett krav i denna tjänst.

Passar du in på denna beskrivning eller vill veta mer? Ansök gärna idag eller kontakta ansvarig rekryterare för att veta mer! Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum. Start är omgående, enligt överenskommelse.

Sökord: Byggledare, Anläggning, Produktionsledare, Arbetschef, Platschef

Sökord: Byggledare, Anläggning, Produktionsledare, Arbetschef, Platschef
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 8 nov 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com