Junior orderadministratör sökes till globalt företag i Lund!

Junior orderadministratör sökes till globalt företag i Lund!

Är du en noggrann, driven och lättlärd administratör som brinner för service? Vill du vara en del av ett världsledande företag med öppen företagskultur? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett välkänt IT-företag som erbjuder nätverksvideolösningar för professionella installationer. Företaget är global marknadsledare inom nätverksvideo. De har sitt huvudkontor i Lund.

Som orderadministratör kommer du att hantera kundbeställningar från distributörer och återförsäljare samt omhänderta alla relaterade arbetsuppgifter. I din roll som orderadministratör kommer du att ha stort inflytande över kundens helhetsupplevelse av företagets servicenivå. Du kommer ingå i ett öppet och härligt team där teamkänsla spelar stor roll.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Registrera kundbeställningar och förse kunden med orderbekräftelse
  • Hantera större projektordrar som kräver en leveransplan
  • Assistera främst distributörs- och säljteamen med e-mail- och telefonsupport
  • Ha direktkontakt med företagets säljteam samt åtskilliga andra avdelningar inom organisationen.
Tjänsten är på heltid. Du kommer i tjänsten vara anställd av StudentConsulting men arbeta hos vår kund. Arbetstiderna är mån-fre 8-17 och arbetsplats kommer vara dels från vår kunds kontor men även hemifrån. Detta uppdrag avser ett föräldravikariat och beräknas pågå under 9 månader. Start för uppdraget kommer vara 1:a april.

Detta söker vi:

Vi söker dig som gärna är relativt nyexaminerad eller som har ett par års erfarenhet från en likvärdig roll med kombinationen kundservice eller administration. Det är meriterande om du arbetat i något affärssystem tidigare, gärna IFS. Vi ser att du är en social och strukturerad person med ett öga för detaljer. Du har förmågan att assistera företaget i deras arbete med att ge kunderna service av högsta nivå. Som person är du energisk, ödmjuk, öppen och en teamspelare. Du kan hantera flera arbetsuppgifter samtidigt men också ha förmågan att arbeta självständigt. Då engelska är koncernspråket och denna tjänst innehåller många globala kontakter är det ett krav att du har goda kunskaper i engelska språket såväl som svenska språket. Du bör även ha grundläggande kunskaper i Microsoft Office. Vi kommer lägga väldigt stor vikt vid dina personliga egenskaper för denna tjänst.

Sökord: Junior, Kundkontakt, Orderhantering, Administratör, Orderadministratör

Sökord: Junior, Kundkontakt, Orderhantering, Administratör, Orderadministratör
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 5 mars 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com