Orderadministratör/Inköpare sökes till spännande företag i Lund!

Orderadministratör/Inköpare sökes till spännande företag i Lund!

Har du erfarenhet av kundservice, orderadministration och inköp? Vill du arbeta mot lokala, såväl som globala kunder? Då är du kanske den vi söker!

Information om uppdraget:

För vår kunds räkning söker vi nu en orderadministratör/inköpare. Vår kund erbjuder service inom Supply Chain för lokala företag i Lund samt globala företag. Vår kunds organisation har fyra olika delar - Packaging, Shipping & Customs, Production Logistics och Warehouse & Material Planning.

Som orderadministratör/inköpare hos vår kund kommer du bli en del av ett ledande företag med visionen att göra mat säker och tillgänglig överallt. Du kommer arbeta med mycket kunniga och drivna kollegor i en utmanande och flexibel arbetsmiljö, samt vara en del av ett växande team som har ansvar för inköp av produktionsmaterial.

Du kommer arbeta med bland annat:
  • Hantera inköp genom hela kedjan, från inköp till betalning
  • Utföra avrop och orderadministrationsuppgifter i SAP och andra interna system
  • Uppföljning av försenade ordrar, kundklagomål och datasammanställningar
  • Analysera och hantera inköpsordrar och fakturor
  • Daglig kontakt med klienter, kollegor och leverantörer
  • Delta i förbättringsprojekt
Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid, med start omgående. Uppdraget förväntas pågå till och med 31:a augusti 2020, med viss chans till förlängning. Du kommer bli anställd av oss på StudentConsulting, men arbeta på plats hos vår kund i Lund. Arbetstiderna är sedvanliga kontorstider, måndag till fredag.

Detta söker vi:

För att vara framgångsrik i rollen som orderadministratör och inköpare ser vi att du har erfarenhet av kundservice. Det är ett krav att du har erfarenhet av SAP. Du behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift. Du har tidigare erfarenhet av arbetsuppgifter inom ekonomi och är analytisk. Det är meriterande, men inget krav, att du har en eftergymnasial utbildning.

Som person är du serviceinriktad och har ett starkt driv. Du har förmågan att sätta upp och nå mål för att möta kundernas behov. Du har ett genuint intresse för att analysera utmaningar och kan komma med innovativa och kreativa lösningar. Utöver detta har du god samarbetsförmåga, är noggrann och kommunikativ.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande.

Sökord: B2B, SAP, Administratör, Orderadministratör, Inköpare

Sökord: B2B, SAP, Administratör, Orderadministratör, Inköpare
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Ekonomi, Inköpare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 13 mars 2020 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com