Nyexaminerad ingenjör inom Elektroteknik sökes till Lund!

Nyexaminerad ingenjör inom Elektroteknik sökes till Lund!

Vill du arbeta med utveckling och konstruktion av hårdvara? Är du civilingenjör inom Elektroteknik eller Datateknik? Vill du jobba på ett nyskapande produktutvecklingsföretag i Lund? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi nu en junior Elektronikkonstruktör/Hårdvaruingenjör för direktrekrytering till vår kund i Lund. Vår kund är ett produktutvecklingsföretag inom elektronik, mjukvara, industridesign och projektledning. De arbetar med hela produktcykeln från konstruktion till produktion och har varit delaktiga i utvecklingen av många framgångsrika produkter inom bland annat medicinteknik, miljöteknik, elfordon, industri och mobiltelefoni. Företaget erbjuder nyskapande och effektiv produktutveckling genom att förse sina kunder med rätt kompetens, rätt utvecklingsmiljö och de smartaste designlösningarna. Arbetsklimatet präglas av humor, nyfikenhet, frihet och engagemang. Idag består företaget av ca 25 anställda och de behöver nu stärka upp sitt team med ytterligare en kollega.

I rollen som hårdvaruingenjör hos vår kund innebär dina arbetsgifter i huvudsak utveckling och konstruktion av kretskort med både schema och layout. Arbetet bedrivs i projektform, och du arbetar ofta i självständiga projekt eller i projekt om två kollegor.

Då detta är en direktrekrytering sker rekryteringsprocessen via StudentConsulting, men du kommer bli anställd direkt av vår kund. Företaget erbjuder en heltidsanställning och arbetstiderna är mån-fre dagtid. Tjänsten kommer att tillsättas omgående så snart vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten söker vi nu dig som har en Civilingenjörsutbildning inom Elektroteknik, Datateknik eller motsvarande.Vi söker såväl dig som är nyutexaminerad som dig som har hunnit komma ut och skaffa dig något års erfarenhet efter examen. Viktigast av allt är att du har ett genuint teknikintresse och ett intresse för hårdvarukonstruktion för kretskort. Det är även mycket meriterande om du har erfarenhet från följande områden:
  • Förståelse för signalintegritets problematik, EMC, strömförsörjning och värmeutvecklingsproblematik
  • Systemering och konstruktion av mikrodator- och/eller FPGA-baserade kretskort
  • Analog konstruktion
  • Labb- och instrumentvana
För att bli framgångsrik i rollen som Elektronikkonstruktör/Hårdvaruingenjör hos det aktuella företaget bör du som person trivas i en arbetsmiljö där du får stor frihet under eget ansvar. Du är initiativtagande, ansvarsfull och motiveras av att självständigt driva ditt arbete framåt. Du är även en social och prestigelös lagspelare som såväl hjälper och vågar ta hjälp av andra i stunder då detta behövs.

Låter detta som tjänsten för dig? Tillsättning kommer att ske omgående så fort vi hittat rätt kandidat och urval sker löpande, så sök redan idag!
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se