Nyexad Embedded C-Mjukvaruutvecklare till Axis produktutvecklingsavdelning!

Nyexad Embedded C-Mjukvaruutvecklare till Axis produktutvecklingsavdelning!

Har du en examen inom IT och ett brinnande intresse för programmering? Vill du vara med och påverka utvecklingen av Axis spännande produkter? Nu kan du få chansen att bidra med din drivkraft hos innovativa Axis Communications!

Information om uppdraget:

Axis Communications är marknadsledande inom nätverksvideo och jobbar ständigt mot en smartare och säkrare värld. År 1996 uppfann vi världens första nätverkskamera och vi har sedan dess levererat en rad banbrytande produkter och stått för många branschgenombrott. Nu vill vi ge möjligheten för fler duktiga utvecklare att bli en del av vår R&D-avdelning och bidra med sin kompetens. Hos Axis lägger vi stor vikt vid den enskilda individen och vi uppmuntrar våra anställda till självständigt tänkande.

Till Axis söker vi nu en nyexaminerad utvecklare till R&D-avdelningen. Vi söker en utvecklare till teamet som jobbar med Multichannel Products. I den aktuella tjänsten kommer du att arbeta på produktutvecklingssidan av R&D. Hos Axis samlas duktiga och kreativa människor som arbetar mot samma mål, därför lägger vi stor vikt i att du brinner för kunskapsutbyte och teamwork. Kom in i gemenskapen och bidra med just din kunskap!

Din vardag kommer att handla om inbyggda system där Linux är plattformen och C är programmeringsspråket du arbetar med. Därför ser vi gärna att du har intresse för just C-programmering samt inbyggda system från Linux plattform. Har du ett gediget intresse för Agil utvecklingsmetodik är även detta till din fördel.

Detta söker vi:

För att trivas i rollen som embeddedutvecklare har du relevant utbildning, gärna som Civilingenjör med inriktning mot datateknik, elektroteknik eller teknisk fysik. Kan du tillföra ny eller uppdaterad kunskap från din erfarenhet till teamets kunskapsbank är detta fantastiskt, men har ett brinnande intresse för prgorammering och kanske har något hobbyprojekt vid sidan av istället för arbetslivserfarenhet är detta väldigt välkommet.

För att du och dina kollegor ska kunna kommunicera krävs goda kunskaper i engelska. Baskunskaper i svenska ses som positivt, det viktigaste är att du är nyfiken att lära och utvecklas inom detta. Vi lägger även stor vikt vid din personlighet och sociala förmåga!

Tjänsten är ett heltidsuppdrag med tillträde efter överenskommelse, men tidigast i januari 2021. Beroende på kandidat kan tjänsten komma att vara ett konsultuppdrag där du är anställd av StudentConsulting under provanställningen eller en direktrekrytering vilket betyder att rekryteringsprocessen sköts av oss på StudentConsulting, men att du blir direkt anställd av Axis. Du kommer att arbeta sedvanliga kontorstider, måndag-fredag, men möjlighet finns till flex.

Sökord: Linux, Embedded C, Programmering, C-programmering, Junior utvecklare

Sökord: Linux, Embedded C, Programmering, C-programmering, Junior utvecklare
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 12 feb 2021 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com