Mjukvaruutvecklare inom Embedded sökes till IT-företag i Lund!

Mjukvaruutvecklare inom Embedded sökes till IT-företag i Lund!

Är du en utvecklare i början av din karriär, eller har du ett par års erfarenhet inom C-programmering? Har du ett gediget teknik- och programmeringsintresse? Vill du arbeta med utveckling av inbyggd mjukvara på ett stort IT-företag? Läs då mer nedan!

Information om uppdraget:

För kunds räkning, ett internationellt IT-företag, söker vi nu såväl dig som är nyexaminerad från relevant ingenjörsutbildning alternativt har ett par års erfarenhet av C-programmering. Då teamet ska expandera med fler stjärnor inom mjukvara är antalet år du arbetat mindre viktigt: det viktigaste är att du brinner för C-utveckling och har Linux som din primära miljö. Avdelningen utvecklar både embedded mjukvara och backend-moduler, där du får möjligheten att vara med hela kedjan; från idé och design till utveckling, implementering och underhåll.

Du kommer att ingå i ett sammansvetsat team på 15 personer med ett tätt samarbete. Det är därför viktigt att du är öppen, prestigelös och gillar att arbeta mot gemensamma mål i grupp!

Tjänsten är ett heltidsuppdrag med tillträde efter överenskommelse. Du kan komma att både vara anställd av oss på StudentConsulting men uthyrd till vår kund under 6 månader, alternativt att du blir direktrekryterad till kunden. Du kommer att arbeta sedvanliga kontorstider, måndag-fredag, men möjlighet finns till flex.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten tror vi att du trivs med utmanande projekt där du tillsammans med ett team utvecklar nytänkande lösningar. Vi tror även att du har ett stort driv och vill utbyta kunskap med andra juniora såväl som seniora kollegor.

Vi ser att du som söker har en examen från exempelvis teknisk fysik, datateknik eller elektroteknik. Du kan både vara nyexaminerad eller ha flera års relevant erfarenhet. Du har kunskap av Embedded C-programmering i Linuxplattform. Programmeringsvana i C# eller Go är mycket meriterande.

Låter det intressant? Sök då redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.

Sökord: C-programmering, embedded, mjukvaruutveckling, utveckling, C#, Go, Linux

Sökord: C#, Go, mjukvaruutveckling, embedded, C-programmering

Sökord: C#, Go, mjukvaruutveckling, embedded, C-programmering
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 7 feb 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com