Meriterande sommarjobb som grafisk designer hos EpinovaTech!

Meriterande sommarjobb som grafisk designer hos EpinovaTech!

Läser du Industridesign och är väl bekantad med CAD? Vill du få chansen att hjälpa till med grafisk design hos ett företag med banbrytande teknik? Läs då mer nedan!

Information om uppdraget:

Vår kund EpinovaTech är ett innovativt, dynamiskt, snabbväxande företag som utvecklar hårdvara och elektroniska lösningar med sin egen produktionslinje inom nästa generations elbilsladdning. De erbjuder spännande lösningar som inkluderar snabbare hemladdning, säkrare och miljövänligare laddningar av elbilar. Företaget har kontor vid Ideon Science Park i Lund med närhet till LTH Campus.

Vi söker för EpinovaTechs räkning en student som vill arbeta som grafisk designer i sommar. I din roll som grafisk designer kommer du att jobba med att ta fram marknadsmaterial såsom flyers, presentationsmaterial och dess layouter. Du kommer bli tilldelad en idé för hur bolaget vill att materialet ska se ut men kommer sedan arbeta med färgsättning och grafik i CAD.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är bekant att arbeta i CAD och Indesign samt har ett stort intresse för grafisk design i allmänhet. Utbildningsmässigt läser du industridesign eller motsvarande och har en portfölj av tidigare meriter att visa upp. Vi tror att du själv har tillgång till CAD och har erfarenhet av att ta fram grafik, editera och färgsätta material.

Du som person trivs i ett självständigt arbete där du får visa framfötterna. Även om arbetet kan vara iterativt är du noggrann, kreativ och har ett bra öga för detaljer. EpinovaTech värdesätter kvalitet ut i fingerspetsarna och söker dig som är en "do:er" och alltid strävar efter ett fint resultat.

Tjänsten är ett sommarjobb för dig som studerar med start omgående så snart vi hittat rätt kandidat. Det finns även stora möjligheter att få fortsätta arbeta extra i höst på ett flexibelt schema. Du kommer att vara uthyrd som konsult genom StudentConsulting till EpinovaTech och arbeta mestadels hemifrån. Dina arbetstider kommer vara förlagda dagtid, men flexibla om så önskas.

Låter detta intressant? Skicka in din ansökan redan idag!

Sökord: Layout, grafisk design, Färgsättning, Indesign, CAD

Sökord: Layout, grafisk design, Färgsättning, Indesign, CAD
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Designer, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 5 juni 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com