Marknadsassistent sökes till globalt ledande företag inom medicinteknik!

Marknadsassistent sökes till globalt ledande företag inom medicinteknik!

Är du student i slutet av din utbildning? Är du intresserad av en ombytlig tjänst med fokus på marknad där ingen dag är den andra lik? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund Jolife AB, som är ett bolag inom Strykerkoncernen, söker nu en marknads- och VD-assistent. Stryker är en av världens ledande medicintekniska företag som arbetar med att förbättra hälsovård genom innovativa produkter och tjänster. Jolife AB på Ideon Science Park i Lund har utvecklat produkten LUCAS som ger mekaniska hjärtkompressioner och idag räddar liv på hjärtstoppspatienter världen över. Företaget genomsyras av sitt arbete inom en internationell marknad, med fokus mot USA, Europa och Asien.

På grund av mammaledighet söker de nu en marknadsassistent som även kommer att arbeta som assistent åt Jolifes VD. Denna tjänst är varierande och ingen dag är den andra lik, då arbetsuppgifterna kan sträcka sig både högt och lågt. Här finns det möjlighet att växa inom rollen och företaget, eventuellt kan möjlighet finnas att kombinera jobbet med uppsats.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Administrativt arbete inom marknad och ekonomi
 • Dokumenthantering enlig kvalitetssystem
 • Göra konkurrensanalyser och andra marknadsanalyser
 • Ansvar över inköp av give-aways
 • Assistera med att hålla iordning på kontoret
 • Analysera statistik på hemsidan
 • Samordning av möten och agendor. Göra PowerPoints, rapporter och analyser
 • Övriga ad hoc uppgifter
Uppdraget innebär att du kommer vara anställd av StudentConsulting och arbeta hos Jolife som konsult på deras kontor i Lund. Uppdraget är på deltid, ca 16-20 timmar/vecka, mån-fre med start kring början av mars. Uppdraget sträcker sig fram till sommaren med god chans till förlängning för rätt person.

Detta söker vi:
 • Du är student, gärna inom marknad eller liknande relevant utbildning
 • Du får gärna ha ett intresse för medicinteknik och sjukvård. Om du har arbetat inom sjukvård är det positivt
 • Du är en prestigelös, flexibel, självgående person med ett öga för struktur
 • Du har kanske en visuell och kreativ ådra och kan hantera ms office, inklusive Powerpoint, då du eventuellt kan få färdigställa presentationer men göra summeringar, rapporter och analyser
Vidare är det viktigt att du som söker är flexibel, prestigelös och serviceinriktad. Du ska hantera engelska flytande i både tal och skrift, då företaget jobbar internationellt. Som person är du initiativrik och utför dina uppgifter noggrant och självgående. Låter detta som en tjänst för dig? Sök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.

Sökord: Assistent, Kontor, Medicinteknik, VD-assistent, Marknadsassistent

Sökord: Assistent, Kontor, Medicinteknik, VD-assistent, Marknadsassistent
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 5 mars 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com