Mättekniker på heltid sökes till spännande företag i Lund!

Mättekniker på heltid sökes till spännande företag i Lund!

Har du erfarenhet av att arbeta med mätningar eller ritningar? Är du en serviceinriktad person med ett öga för detaljer som tycker om att jobba med mycket kundkontakt? Då har vi en tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund söker nu en mättekniker med erfarenhet av att arbeta med ritningar inom kök eller liknande på heltid till sin verksamhet i Lund.

Som mättekniker förbereder du, tillsammans med kollegor och kunder, de inmätningar som sedan genomförs hos privatpersoner och på nybyggen runt om i Lund. Dina arbetsuppgifter kommer att innebära att du ansvara över de förberedande mätningarna som görs i kök inför att bänkskivor ska monteras. Arbetet genomförs med hjälp av digital mätutrustning och ritas sedan i CAD. Tjänsten är på heltid och är en rekrytering.

Vår kund säljer, mäter och monterar bänkskivor i sten till kök och badrum. De material som används är Natursten, Silestone och Dekton. Företaget importerar råmaterial från hela världen som sedan förädlas i deras produktion belägen i Lund. Bänkskivorna monteras i hela södra Sverige eller fraktas till övriga delar av landet. Försäljningen sker främst via återförsäljare men även i egen butik och via webben. Företaget är ett av det mest välkända i branschen, men störts i Skåne. Vår kund står för hög kvalitet och bästa tänkbara service.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har någon form av dokumenterad arbetslivserfarenhet och god förståelse för ritningar. Du är noggrann, har ett öga för detaljer och trivs i en arbetsmiljö med mycket kundkontakt. Du har goda kunskaper i Svenska inom tal och skrift. B-körkort är också ett krav för tjänsten.

Det är meriterande, men ej ett krav, om du har tidigare erfarenheter av inredning, snickeri eller dylikt. Likaså ser vi gärna att du har vana av att arbeta med CAD eller något liknande system.
Är du den vi söker? Skicka in din ansökan redan idag, tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittar rätt kandidat!

Sökord: mättekniker, Cad-ritare, heltid, lund, montering

Sökord: mättekniker, Cad-ritare, heltid, lund, montering
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 2 juni 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com