Linux System Administrator sökes till spännande IT-företag i Lund!

Linux System Administrator sökes till spännande IT-företag i Lund!

Är du en fena på Linux och har bra förmåga att problemlösa? Har du arbetat ett par år inom drift och förvaltning som Linux System-administratör och är på jakt efter en ny utmaning? Då har vi en spännande tjänst som kan passa dig!

Information om uppdraget:

För vår kunds räkning söker vi en Linux System Administrator. Vår kund är ett välkänt IT-företag som erbjuder nätverksvideolösningar för professionella installationer. Företaget är global marknadsledare inom nätverksvideo och en drivande kraft bakom övergången från analog till digital videoövervakning.

I den aktuella tjänsten kommer du arbeta på avdelningen IT-operations i företagets driftorganisation. Arbetsuppgifterna kommer bland annat innefatta övervakning i Icinga, patchning och andra typer av rutinarbete för serverdrift.

För att vara framgångsrik i tjänsten bör du ha ett par års erfarenhet av liknande arbete samt erfarenhet av/kunskap inom:
  • Linux Server, både fysiska och virtuella
  • Vmware (ESX)
  • Scriptspråk så som Python, Perl, PHP och Linux Shell
  • Övervakningsprogramvara, gärna Icinga
  • Nätverksadministration
Det är meriterande om du också är bekant med:
  • MySQL
  • CFEngine
  • Ansible
  • Git och Apache Subversion
  • Brandväggar
Tjänsten är ett heltidsuppdrag där du kommer vara anställd av StudentConsulting men arbeta på plats hos vår kund i Lund. Arbetstiderna är sedvanliga kontorstider, måndag-fredag.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är en prestigelös lagspelare med god social förmåga och ett genuint teknikintresse. Vidare tror vi att du är engagerad, ansvarsfull och noggrann samt har en mycket god problemlösningsförmåga. För att vara aktuell för tjänsten har du minst ett par års erfarenhet av liknande arbete inom Linux systemadministration, gärna på ett globalt företag. Då företagets kunder och beställare finns världen över krävs det att du behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kommer tillsättas så snart vi hittat rätt kandidat.

Sökord: Linux, server, serverdrift, drifttekniker, systemadministratör, Python, Perl, PHP, Shell, MySQL
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Data & IT, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se