Kvalitetsingenjör inom Supply Chain till Axis Communications!

Kvalitetsingenjör inom Supply Chain till Axis Communications!

Har du erfarenhet av kvalitetsarbete inom produktion? Söker du en nya utmaningar och vill arbeta på ett världsledande företag med öppen företagskultur? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi en Supply Chain Quality Engineer (SCQE) till vårt Quality CLC team. På våra CLC (Configuration and Logistics Center) ansvarar vi för lagerhantering, produktion och distribution av Axis produkter till våra kunder över hela världen. Vi har 6 st CLC globalt; Lund, Budapest, Atlanta, Prag, Memphis och Bangkok. Varje CLC har en lokal kvalitetsorganisation som stöds och kontrolleras av SCQE. SCQE följer upp att processer och rutiner genomförs på ett korrekt sätt. Du kommer ingå i en grupp på totalt 12 personer varav 5 st SCQE. Gruppen är placerad på CLC1 i Lund och rapporterar till Supply Chain Quality Manager.

Som Supply Chain Quality Engineer kommer du att följa upp och analysera interna och externa kvalitetsavvikelser. Du kommer arbeta både med produkter och logistik kopplat till produkterna. Du utvecklar och förbättrar kontinuerligt processer och instruktioner samt koordinerar kvalitetsfrågor i gruppen och inom Axis. I rollen ingår även ett ansvar för att ta fram kvalitetsstatistik och att stödja CLC i kvalitetsfrågor. Du genomför undersökningar, leder och följer upp omarbetningar i produktionen, deltar i olika förbättringsprojekt och kommunicerar med leverantörer.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid som avser täcka en föräldraledighet, är du kommer vara anställd av oss på StudentConsulting men uthyrd till Axis i Lund. Tjänsten är planerad att starta den 1 februari 2020 och pågå t.om. sista september 2020. Dina arbetstider är kontorstider måndag-fredag.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är prestigelös, öppen och driven som person. Du är noggrann och uppmärksam på detaljer i ditt arbete. Vi ser även att du är lösningsorienterad och har förmåga att fatta egna beslut. Då du kommer att arbeta tillsammans i grupp med övriga SCQE är det av stor vikt att du har bra samarbetsförmåga.

Du har goda kunskaper Excel och MS Office samt skriver och pratar flytande engelska och svenska. B-körkort är ett krav.

Det är meriterande om du har:
  • Teknisk utbildning inom företrädesvis industriell ekonomi, maskinteknik med tyngd mot supply chain, eller jämförbar inriktning
  • Erfarenhet av kvalitetsarbete i produktion
  • Erfarenhet av förbättringsarbete
  • Erfarenhet av arbete i något affärssystem - gärna IFS
Låter detta intressant? Tveka inte att söka redan idag! Vi arbetar löpande med urval och intervjuer.
I den här rekryteringsprocessen kommer vi arbeta med säkerhetsklass 3.

Om arbetsgivaren:

Axis är ett Lundabaserat företag som är marknadsledare inom nätverksvideo. Vi uppfann världens första nätverkskamera 1996, och har allt sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning. Vi ger miljontals människor över hela världen ökad säkerhet och bidrar till att uppfylla det växande behovet av en smartare och säkrare värld.

Sökord: Tekniker, Administration, Axis, Industriell Ekonomi, Supply Chain

Sökord: Tekniker, Administration, Axis, Industriell Ekonomi, Supply Chain
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 21 dec 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com