Kundtjänstmedarbetare inom de nordiska språken sökes till företag i Lund!

Kundtjänstmedarbetare inom de nordiska språken sökes till företag i Lund!

Talar du svenska och ytterligare ett nordisk språk? Brinner du för kundservice och försäljning? Då har vi det perfekta jobbet för dig! Ansök redan idag, då vi kallar till intervjuer löpande!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi nu kundtjänstmedarbetare till företag i Lund. Vår kund tillhandahåller outsourcingtjänster inom kundservice, telemarketing, lager och distanshandelssystem. Vår kund arbetar med flertalet stora och välkända varumärken, vilket innebär att det finns möjlighet till variation i vilka uppdragsgivare/projekt du kan komma att arbeta inom.

Vi söker nu dig som kan, förutom flytande svenska, minst ytterligare ett av de nordiska språken- finska, danska eller norska. Denna tjänst innebär ett spännande och roligt heltidsjobb där du arbetar som kundtjänstmedarbetare och hanterar inkommande samtal och mail. Det är en stor fördel om du har ett intresse för försäljning, då detta kan bli aktuellt för vissa projekt.

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till kundföretaget i Lund med start omgående eller enligt överenskommelse. Behovet beräknas pågå minst 3 månader och för rätt person finns chans att gå över till kundföretaget därefter.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är ansvarsfull och brinner för att göra kunderna nöjda i alla lägen. Vi vill att du är målinriktad och att även framåt, orädd och prestigelös. Du har en naturlig fallenhet för service och trivs med att arbeta kundfokuserat och effektivt.

Andra krav för tjänsten:
Flytande svenska i tal och skrift
Flytande Norska/Danska/Finska i tal samt gärna i skrift
Har gymnasiekompetens, meriterade om du innehar universitetsstudier.
Har tidigare arbetslivserfarenhet, gärna inom service.
Meriterande om du har tidigare erfarenhet inom försäljning

Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök då tjänsten redan idag via StudentConsultings hemsida! Vi arbetar löpande med urval och intervjuer.

Sökord: Kundservice, kundsupport, kundtjänst
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se