Kundservicemedarbetare sökes i Lund!

Kundservicemedarbetare sökes i Lund!

Brinner du för kundservice och söker ett heltidsjobb där du får jobba för ett spännande företag i Lund med varierande projekt? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi dig som vill arbeta heltid inom kundtjänst till en av våra kunder i Lund. Vår kund tillhandahåller outsourcingtjänster inom kundservice, telemarketing och mötesbokning. Företaget arbetar med att skapa en god kundupplevelse genom engagerad och kunnig personal.

Just nu söker vi nya medarbetare som vill hjälpa vår kund att ge förstaklassig service till deras kunder. Som kundservicemedarbetare kommer du via telefon, mejl och chatt möta befintliga och potentiella kunder. Din uppgift är att ge råd, svara på frågor och etablera goda kundrelationer och erbjuda kunden en servicenivå i toppklass. Detta gör du genom högt engagemang och tydliga målsättningar.

Tjänsten kommer att börja omgående med en introduktion och kommer pågå minst 3 månader, för rätt person finns det därefter möjlighet att få anställning direkt hos kunden. Du kommer främst arbeta vardagar , vanliga kontorstider. Du kommer vara anställd som konsult hos StudentConsulting och bli uthyrd till kundföretaget.

Detta söker vi:

Vi söker dig som brinner för service och har god datorvana. Som person är du noggrann och effektiv. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och trivs med att arbeta målinriktat och effektivt. Erfarenhet av liknande uppgifter är meriterande, men ännu viktigare är att du har viljan att utvecklas och förmågan att göra ett bra jobb också under högt tempo. Du kommer arbeta i ett ungt och glatt gäng där arbetsglädje och motivation är en självklarhet. Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök då tjänsten redan idag via StudentConsultings hemsida!
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se