Frontend webbutvecklare sökes till Axis Communications

Frontend webbutvecklare sökes till Axis Communications

Brinner du för att arbeta med webbutveckling och har en relevant examen, inom företrädesvis datateknik? Är du vetgirig, prestigelös och trivs med att arbeta agilt i grupp? Då kan det vara just dig vi söker!

Information om uppdraget:

Axis Communications är innovatörer inom videoövervakning och var första företaget i världen med att lansera en nätverkskamera år 1996. De har sedan dess behållit sin ställning som obestridlig marknadsledare inom områdena nätverkskameror och övervakningskameror. De har även etablerat sig som marknadsledare i video encoder-kategorin och stärker därmed företagets ställning inom området för övervakningskameror. Huvudkontoret är beläget i Lund men företaget verkar globalt via egna kontor och samarbetspartners. Axis befinner sig i en ständig tillväxtfas och präglas av värdeorden: Act as one, Think Big och Always open.

I rollen kommer du huvudsakligen jobba med utveckling av avancerade webbapplikationer inom Axis produktområden Audio och Access Control. Du kommer att arbeta i ett litet och dynamiskt team som tar ansvar för sitt expertområde. Du ska därmed tycka om att samarbeta tätt med UX-designers för att skapa den bästa applikationen för kunden. I din vardag kommer du att använda Javascript, Node.js, HTML, CSS, React/Redux samt RESTful API.

Tjänsten är ett heltidsuppdrag med tillträde efter överenskommelse. Du kan komma att både vara anställd av oss på StudentConsulting, men uthyrd till vår kund under 6 månader, alternativt att du blir direktrekryterad till kunden. Du kommer att arbeta sedvanliga kontorstider, måndag-fredag, men möjlighet till flex finns.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en kandidat- eller civilingenjörsexamen inom ett relevant område. Vi söker dig som är nyexaminerad såväl som dig som har hunnit samla på dig ett par års erfarenhet. Du är bekväm inom de flesta av ovan nämnda programmeringsspråk och teknologier, samt är orädd för att lära dig nya saker.

Som person har du en stark drivkraft att komma i mål, brinner för moderna tekniska lösningar, men kan samtidigt balansera det med behovet av att komma till avslut och leverera inkrementellt. Du trivs med att arbeta tätt i grupp samt är vetgirig och prestigelös.

Låter detta intressant? Skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.

Sökord: Javascript, Axis, Webbutveckling, Frontend, Webbutvecklare

Sökord: Javascript, Axis, Webbutveckling, Frontend, Webbutvecklare
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com