Försäkringsförmedlare sökes till välkänt företag i Lund!

Försäkringsförmedlare sökes till välkänt företag i Lund!

Är du en duktig kommunikatör och drivs av att arbeta mot uppsatta mål? Tycker du om att arbeta med människor och service? Har du erfarenhet av försäljning sedan tidigare eller vill starta din karriär inom branschen? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi nu säljande kundservicemedarbetare till företag i Lund. Vår kund tillhandahåller outsourcingtjänster inom kundservice, telemarketing, lager och distanshandelssystem.

Som säljande kundservicemedarbetare hos vår kund kommer du att arbeta med inkommande samtal till privatpersoner. Du kommer i huvudsak vara dedikerad ett särskilt uppdrag men kommer med tiden få möjlighet att läras upp inom fler projekt, som kan vara inom försäkringsförmedling, El-abonnemang eller lotter.

Arbetstiderna är dagtid måndag-fredag. Tjänsten innebär att du blir anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund. Tjänsten ska tillsättas omgående och behovet kommer löpa på tillsvidare, för rätt person finns möjlighet att få anställning direkt hos kunden efter en period. Vi söker både kandidater på heltid men även studenter som söker ett extrajobb bredvid studierna!

Detta söker vi:

Vi söker dig som är målfokuserad och driven. Viktigt att du är serviceminded, alltid sätter kunden i centrum och har förmågan att anpassa dig efter olika situationer. Ditt engagemang gör att du alltid levererar högklassig service. Ett krav för tjänsten är att du är flytande i svenska i både tal och skrift.

Det är meriterande om du tidigare arbetat med någon sorts telefonförsäljning, detta är dock ej ett krav. Vi ser gärna att du har någon arbetslivserfarenhet sedan tidigare, gärna inom service eller försäljning. Dina personliga egenskaper väger tungt i detta fall.

Sökord: Säljare, Innesäljare, Försäljning, Sälj, Kundtjänst, Kundservice, Kundtjänstmedarbetare
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Heltid, Extrajobb, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se