Embedded SW Developer sökes till globalt IT-företag i Lund!

Embedded SW Developer sökes till globalt IT-företag i Lund!

Är du en civilingenjör som brinner för embedded-utveckling av hårdvarunära mjukvaruapplikationer? Vill du arbeta med C-programmering i Linux? Läs då mer nedan!

Information om uppdraget:

För kunds räkning, ett internationellt IT-företag, söker vi nu en person som vill jobba som vill arbeta med embedded SW-utveckling. Du kommer att vara en del av ett växande team av 15 ingenjörer som ansvarar för hela utvecklingscykeln av mjukvara i framkant. Projekten kan innebära allt från från att bygga helt nya plattformar, förvaltande av långsiktiga system och vidareutveckling av existerande mjukvaruapplikationer. Du kommer att arbeta nära slutanvänder och behöver således trivas med kunddialog.

Vi ser att du som söker har erfarenhet av C-programmering från arbetslivet eller eftergymnasiala studier, helst i Linux-miljö eller andra inbyggda system.

Tjänsten är ett heltidsuppdrag med tillträde efter överenskommelse. Du kan komma att både vara anställd av oss på StudentConsulting men uthyrd till vår kund under 6 månader, alternativt att du blir direktrekryterad till kunden. Du kommer att arbeta sedvanliga kontorstider, måndag-fredag, men möjlighet finns till flex.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten tror vi att du trivs med utmanande projekt där du tillsammans med ett team utvecklar nytänkande lösningar. Vi tror även att du har ett stort driv och vill utbyta kunskap med andra juniora såväl som seniora kollegor.

Vi ser att du som söker har en civilingenjörsexamen från företrädesvis teknisk fysik eller datateknik. Du har cirka 2-3 års relevant erfarenhet, men är du en vass utvecklare med rätt personlighet kan du även vara nyexaminerad. Du har kunskap av Embedded C-programmering i Linuxplattform och gärna någon kunskap i avancerad algoritmutveckling. Det är också meriterande om du har ett intresse för hårdvaruacceleration.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 25 okt 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com