Ekonomiassistent/administratör sökes till PRIMÄR Fastighetsförvaltning!

Ekonomiassistent/administratör sökes till PRIMÄR Fastighetsförvaltning!

Är du en prestigelös teamplayer med intresse för- och utbildning inom ekonomi? Vill du jobba som Ekonomiassistent/Administratör hos ett spännande, värderingsstyrt företag i Lund, och lockas av ett uppdrag på 2 månader? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

PRIMÄR fastighetsförvaltning är ett privatägt företag som är specialiserat på förvaltning och fastighetsservice. PRIMÄR har sedan starten 1987 vuxit och är idag ett av Sveriges största förvaltnings- och fastighetsserviceföretag och är i stark utveckling med över 300 medarbetare i sin organisation. Företaget erbjuder och utvecklar högkvalitativa administrativa och tekniska tjänster och metoder inom fastighet-, FM, infra- och IT-området till både privat-, industriföretag och offentliga verksamheter.

I tjänsten som Ekonomiassistent/Administratör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bland annat innefatta fakturakontering, arbetsorderhantering, orderprocesser men även övriga administrativa arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har relevant arbetslivserfarenhet inom ekonomi.

Uppdraget startar omgående och pågår i minst 2 månader, med chans till förlängning. Du kommer under uppdragsperioden att vara anställd av StudentConsulting och arbeta på plats hos PRIMÄR fastighetsförvaltning i Lund. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är sedvanliga kontorstider, måndag-fredag, med viss möjlighet till flex.

Detta söker vi:

Vi tror att du som söker har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och nu är på jakt efter nya utmaningar. Du trivs att arbeta i en dynamisk miljö och som person är du prestigelös, orädd inför att hjälpa till på de hörn där det behövs. Du gillar administration samt har ett systematiskt och noggrant arbetssätt. Relevant arbetslivserfarenhet är ett stort plus i kanten! För att passa in i arbetsgruppen bör du vara social, jordnära och ödmjuk. Erfarenhet inom ekonomisystem är ett krav, särskilt om du arbetat i Pyramid. Tjänsten kräver goda kunskaper i Excel samt goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Låter detta intressant? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer för tjänsten. Observera att denna rekrytering hanteras av StudentConsulting.

Sökord: Bokföring, Redovisning, Adminitratör, Ekonomiassistent, Ekonomi

Sökord: Bokföring, Redovisning, Adminitratör, Ekonomiassistent, Ekonomi
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 3 mars 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com