Controller sökes till expansivt företag i Skåne!

Controller sökes till expansivt företag i Skåne!

Har du erfarenhet som controller, företrädesvis inom bygg- eller anläggningsbranschen? Har du kunskap om successiv vinstavräkning och söker efter nästa steg i din karriär? Läs då mer nedan!

Information om uppdraget:

Vår kund är verksamma inom entreprenad- och infrastruktursbranschen, och är del av en internationell koncern med huvudsätet utomlands. Bolaget är just nu i en spännande och expansiv fas, där då får möjligheten att utvecklas tillsammans med företaget.

För kunds räkning söker vi nu en Controller till deras ekonomiavdelning, som består av 3 personer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Kassaflödesanalyser
  • Utfärdande av finansiella rapporter
  • Delårsbokslut
  • Arbete med planerings-, utfalls och investeringsprocesser
  • Successiv vinstavräkning
Du kan även komma att arbeta med projektekonomi från stund till stund.

Tjänsten är ett heltidsuppdrag med start omgående där du kommer att arbeta sedvanliga kontorstider, måndag-fredag. Du utgår från huvudkontoret men kan komma att behöva besöka anläggningar runt om i Skåne. Du kommer i denna tjänst vara anställd av StudentConsulting, men uthyrd till vår kund. Du kommer bli anställd i en provanställning på 6 månader där avsikten är att du skall gå över i anställning till vår kund, om alla parter är nöjda, efter 6 månader.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten har du en relevant eftergymnasial utbildning. Erfarenhet som controller är ett krav, samt att du tidigare har arbetat med successiv vinstavräkning. En bakgrund inom bygg-, anläggnings eller entreprenadbranschen är ett stort plus. Du har god Excelvana, och det är meriterande om du tidigare har arbetat i Fort Knox & Visma.

Som person tror vi att du är strukturerad och har förmåga att prioritera och få saker utförda. Du är flexibel och trivs i en roll där det händer mycket och får ta mycket eget ansvar. Vi söker dig som vill utvecklas i din karriär och vill växa inom det mindre bolaget med korta beslutsvägar, möjlighet att påverka själv och teamkänsla. B-körkort är ett krav i denna tjänst, samt flytande kunskaper i svenska och engelska.

Låter det här intressant? Sök då redan idag, då vi arbetar löpande med urval!

Sökord: Controller, Projektekonom, Financial Controller, Business Controller, Projektcontroller, Ekonom, Redovisning, Redovisningsekonom, Successiv vinstavräkning, entreprenad, infrastruktur
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se