Cloud Backend-utvecklare sökes till Axis Communications!

Cloud Backend-utvecklare sökes till Axis Communications!

Brinner du för att arbeta med backendutveckling och har en relevant examen på minst högskoleingenjörsnivå? Är du öppen, vetgirig och prestigelös? Då kan det vara just dig vi söker!

Information om uppdraget:

Axis Communications är innovatörer inom videoövervakning och var första företaget i världen med att lansera en nätverkskamera år 1996. De har sedan dess behållit sin ställning som obestridlig marknadsledare inom områdena nätverkskameror och övervakningskameror. De har även etablerat sig som marknadsledare i video encoder-kategorin och stärker därmed företagets ställning inom området för övervakningskameror. Huvudkontoret är beläget i Lund men företaget verkar globalt via egna kontor och samarbetspartners. Axis befinner sig i en ständig tillväxtfas och präglas av värdeorden: Act as one, Think Big och Always open.

I rollen kommer din huvudsakliga uppgift vara att bygga upp en cloud-backend från grunden till ett av Axis mest spännande produktområden. Tjänsterna som ska utvecklas kommer köras i Amazon Web Services (AWS). Tanken är att bygga många av tjänsterna serverless (AWS Lamda). Du kommer att arbeta tätt tillsammans med frontend-utvecklare för att få en bra API design och möjligheten att utveckla fullstack kommer finnas.

Tjänsten är ett heltidsuppdrag med tillträde efter överenskommelse. Du kan komma att både vara anställd av oss på StudentConsulting, men uthyrd till vår kund under 6 månader, alternativt att du blir direktrekryterad till kunden. Du kommer att arbeta sedvanliga kontorstider, måndag-fredag, men möjlighet till flex finns.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en kandidat- eller civilingenjörsexamen inom ett relevant område. Vi söker dig som är nyexaminerad såväl som dig som har hunnit samla på dig ett par års erfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet från att tidigare ha jobbat med AWS, Node.js eller Go och trivs med att jobba agilt i mindre team. Erfarenhet av kvalitetssäkring/drift/support är meriterande, då det är något som teamet behöver ta hänsyn till när tjänsterna designas. Vi förväntar oss att du har ett genuint intresse för webbutveckling, nya tekniker och inte är rädd för att lära dig nya saker.

Som person har du en stark drivkraft att komma i mål, brinner för moderna tekniska lösningar, men kan samtidigt balansera det med behovet av att komma till avslut och leverera inkrementellt. Du trivs med att arbeta tätt i grupp samt är vetgirig och prestigelös.

Låter detta intressant? Skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.

Sökord: AWS, Axis, Cloud, Utvecklare, Backend

Sökord: AWS, Axis, Cloud, Utvecklare, Backend
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com