Arbetsledare inom anläggning sökes till PK Road AB!

Arbetsledare inom anläggning sökes till PK Road AB!

Har du en bakgrund inom anläggningsbranschen och är ute efter nästa steg i din karriär? Vill du vara med på resan att utveckla Skånes mest expansiva entreprenadföretag? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

PK Road AB ingår i koncernen PK Group och är en av Baltikums största infrabyggare. Koncernen har 700 anställda och omsätter 3 MDKR. Sedan 2015 är dem etablerade i Sverige och nu utvecklas deras svenska bolag stadigt med nya projekt. I dagsläget är dem 25 anställda i Skåneregionen, men skall bli fler i takt med ökade och kommande projekt. För nya spännande projekt söker vi därför å PK Roads vägnar Arbetsledare och Platschefer.

Som arbetsledare är du drivande i ett lag och svarar tillsammans med platschefen för våra projekt. Direkt under platschefen leder och styr du arbetet av våra yrkesarbetare och underentreprenörer. Du är ett viktigt stöd i planeringen och samordningen på arbetsplatsen samt hjälper till vid avstämningar genom rapportering inom dina ansvarsområden. I arbetsledarrollen verkar du som en länk mellan underentreprenörer och platschef varför vi tror att du har en väl utvecklad kommunikativ förmåga.

Tjänsten är ett heltidsuppdrag med start omgående. Ditt arbetsområde kommer vara inom inom hela Skåne-regionen. Du kommer i denna tjänst vara anställd av StudentConsulting, men uthyrd till PK Road. Du kommer bli anställd i en provanställning på 6 månader där avsikten är att du skall gå över i anställning till PK Road, om alla parter är nöjda, efter 6 månader.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten är det ett krav att du som söker har en relevant bakgrund inom bygg- eller entreprenadbranschen. Vi ser gärna att du arbetat dig upp som yrkesarbetare och haft ansvar som arbetsledare sedan tidigare. En relevant eftergymnasial utbildning är meriterande, men inte ett krav.

Vi kommer i denna rekryteringsprocess lägga stor vikt vid din personlighet och engagemang inom området. Som person är du initiativtagande, strukturerad och har förmåga att prioritera och få saker utförda. Du är flexibel och trivs i en roll där det händer mycket och får ta mycket eget ansvar. B-körkort är ett krav i denna tjänst och tillgång till egen bil är en fördel.

Passar du in på denna beskrivning eller vill veta mer? Ansök gärna idag då vi arbetar med löpande urval och intervjuer och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum. Start är omgående, enligt överenskommelse.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 28 feb 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com