Analytisk Administratör sökes till GfK i Lund!

Analytisk Administratör sökes till GfK i Lund!

Är du en nyfiken och analytisk person med ett öga för detaljer? Är du en vass Excel-användare/har jobbat med databaser och vill arbeta på ett internationellt bolag i en spännande förändringsfas? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

GfK är en pålitlig källa av relevant marknad och konsumentinformation som gör det möjligt för kunder att fatta smartare beslut. Mer än 13.000 marknadsundersökningsexperter kombinerar sin passion med GfK:s långvariga data science erfarenhet.

Genom att använda innovativ teknik och datavetenskapen, förvandlar GfK stora data till smarta data för sina kunder att förbättra sin konkurrenskraft och berika konsumenternas upplevelser och val.

I rollen som Administratör/Data Out Specialist kommer du att arbeta i teamet Data Out, som är ansvarigt för produktionen och sammanställningen av vecko- och månadsrapporter av marknadsanalyser till kunder inom hemelektronik-branschen i hela Norden. Dina uppgifter kommer att inkludera sammanställning och leveranser av rapporter, samt att hålla dessa uppdaterade i GfK:s egna affärssystem. Du kommer även att samarbeta med Data In Specialister och Service Centers i Europa samt inneha viss kundkontakt. Du kommer att arbeta i GfK:s interna databaser/program.

I tjänsten kommer du vara anställd av StudentConsulting fram tills GfK flyttar sina kontor från Lund till Köpenhamn. När din roll flyttas till Köpenhamn kommer du att övergå till att bli anställd direkt hos GfK. Tjänsten är på heltid och kommer tillsättas så fort vi hittar rätt kandidat.

Detta söker vi:

Du som söker tjänsten har minst gymnasial utbildning och erfarenhet från att ha arbetat med Excel eller databaser. Du kan vara såväl i början av din administrativa karriär som flera år in i den - det viktigaste är att du är nyfiken, noggrann och logisk i ditt tänkande. Du trivs i ett rutinstyrt arbetssätt och har en förmåga att kunna prioritera dina arbetsuppgifter. Vi tror att du är en positiv person som tycker om att sprida glädje och energi på arbetsplatsen. Du är flytande i något av de skandinaviska språken och talar engelska på minst god nivå.

Låter detta som något som skulle passa dig? Sök du tjänsten redan idag, då vi arbetar löpande med urval!

Sökord: Data Out Specialist, GfK, Growth from Knowledge, marknadsanalys, marknadsundersökning, Excel, administration, administratör, masterdata
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com