Administratör sökes till Bolagspartner i Lund!

Administratör sökes till Bolagspartner i Lund!

Är du självgående, serviceinriktad och strukturerad? Har du tidigare erfarenhet från exempelvis kundservice eller administration? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi en administratör till Bolagspartner i Lund. Bolagspartner är Sveriges största leverantör av lagerbolag och en ledande aktör i avveckling av aktiebolag. Besök gärna Bolagspartners hemsida för mer information om företaget: http://www.bolagspartner.se/

I tjänsten som administratör kommer du arbeta i en varierande roll som ställer höga krav på din flexibilitet och förmåga att kunna hantera många uppgifter samtidigt. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara posthantering, granskning av olika typer av handlingar, telefon- och mailkontakt med Bolagspartners kunder samt andra administrativa arbetsuppgifter.

Då detta är en direktrekrytering sker rekryteringsprocessen via StudentConsulting, men du kommer bli anställd direkt av Bolagspartner. Tjänsten startar i mitten på december och arbetstiderna är kontorstider måndag-fredag. Företaget erbjuder ett föräldravikariat på 100% med möjlighet till förlängning samt övergång i fast tjänst därefter.

Detta söker vi:

Du som söker tjänsten har minst gymnasial utbildning och minst två års erfarenhet av liknande arbete inom exempelvis kundservice och administration.

Som person är du serviceinriktad. stresstålig och strukturerad. Du är självgående och utför alltid ditt arbete med stor noggrannhet. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och du har en förmåga att kunna prioritera om dina arbetsuppgifter. Vi tror att du är en positiv person som tycker om att sprida glädje och energi på arbetsplatsen.

Låter detta som något som skulle passa dig? Sök du tjänsten redan idag, då vi arbetar löpande med urval!

Sökord: Administratör, Administration, Bolag, Bolagspartner, Aktiebolag, Lagerbolag, Kundservice, Kundtjänst, Ekonomi, Assistent
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se