Är du vår nya utvecklare inom Cloud?

Är du vår nya utvecklare inom Cloud?

Har du ett brinnande intresse för mjukvaruutveckling och programmering inom Go eller C#? Trivs du i en miljö där du får arbeta agilt med andra ingenjörer? Är du intresserad av att utveckla och lära dig ny teknik? Läs då mer nedan!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi en mjukvaruutvecklare med cloud-intresse till vår kund i Lund. Vår kund är ett innovativt och marknadsledande företag inom IT-branschen. Företaget erbjuder en mångkulturell arbetsplats med öppen företagskultur, där engagemang och kreativitet värderas högt. Inom R&D är det ett 100-tal anställda inom flera olika team på företaget. Nu har du möjligheten att bli en del av ett team med andra kreativa och drivna personer!

Du kommer att bli en del av ett krossfunktionellt team som ansvarar för både arkitekturen och mjukvaran som får de olika systemkomponenterna att interagera med varandra. Vi eftersträvar att alla i teamet har god systemförståelse och kan bidra i de olika delarna av systemet. Vi jobbar med korta iterationer med continuous integration och driver skarpa piloter med externa kunder. Med andra ord, en dynamisk miljö med mycket stora utvecklingsmöjligheter för alla i teamet! Ditt huvudsakliga ansvarsområde kommer att vara utveckling av Molntjänster, Microservices, Säkerhetslösningar, men andra projekt kan också förekomma.

Tjänsten är ett heltidsuppdrag med tillträde efter överenskommelse. Du kommer vara anställd av oss på StudentConsulting men uthyrd till vår kund under 6 månader, där avsikten är att därefter rekryteras direkt till företaget. Du kommer att arbeta sedvanliga kontorstider, måndag-fredag, med möjlighet till flex.

Detta söker vi:

Vi söker dig som brinner för utveckling och har ett stort fokus och intresse mot just molntjänster eller Cloud. Vi tror att du som söker trivs i att programmera i Go eller C#, samt har ett driv att lära dig ny teknik. Du är civil- eller högskoleingenjör inom datateknik, teknisk fysik eller elektroteknik och trivs med agilt arbete tillsammans med andra skickliga ingenjörer. Vi tror att du ser ett mervärde i att utveckla teknik som bidrar till ett bättre samhälle.

För att vara framgångsrik i tjänsten tror vi att du trivs med fria tyglar och tar egna initiativ. Du är social och har förmågan att bygga personliga nätverk. Du är noggrann, har lätt för att sätta dig in i problem som ska lösas och har en stor nyfikenhet. Utöver detta är du prestigelös och trivs med att dela med dig av din kunskap till andra, samt drivs av att arbeta i ständig förändring.

Låter det som att det är dig vi söker? Ansök redan idag! Urval sker löpande och tjänsten kommer tillsättas så snart vi hittat rätt kandidat.

Sökord: Utvecklare, Programmerare, C#, Cloud, Linux, molntjänster,

Sökord: Utvecklare, Programmerare, C#, Cloud, Linux, molntjänster,
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 24 jan 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com