Rekryteringskonsult

Rekryteringskonsult

Vi fortsätter vår expansion med att ytterligare förstärka teamet med en rekryteringskonsult!

Vi söker nu en rekryteringskonsult som vill arbeta tillsammans med ett mycket kunnigt konsultteam som gillar förändring, utveckling, resultat och att ha kul tillsammans! Är du en passionerad, harmonisk person med hög energi och som motiveras av framgång så kanske du är rätt för jobbet.

STRETCH HR är ett konsultbolag som vet att det är avgörande för företag som vill växa, att rekrytera personal med rätt attityd och förmågor samt att utveckla sina medarbetare i den riktning som organisationen behöver.

Rekryteringskonsult

Som Rekryteringskonsult har du tidigare arbetat med hela rekryteringsprocessen. Du är duktig på att skapa kontakter och relationer. Du kan enkelt förstå företagets behov och hittar de bästa kandidaterna för kunden. Du vill arbeta långsiktigt och är noga med att bygga nätverk och relationer som håller. Vi söker ingen ensamvarg utan en omtänksam, driven lagspelare som stimuleras av nya idéer, samarbete och framgång. Du har stor servicekänsla, kund- och affärsfokus och levererar alltid det du lovat. Du är professionell, effektfull och möter alla människor med respekt.

Din bakgrund

Vi ser att du har relevant akademisk examen, är erfaren inom rekryteringsbranschen och möter chefer och ledare från olika branscher och organisationer på ett förtroendegivande vis. Du känner dig trygg med vad du kan och är duktig på att sälja in dina tjänster och stimuleras av att dela med dig.
Som hjälp har du tillgång till alla STRETCH rekryteringssystem, databas, testverktyg och andra kanaler och nätverk som STRETCH förfogar över. Du kommer också så klart få coachning varje vecka och vi kommer alltid att stötta dig i din personliga utveckling. Kanske vill du nu prova på att arbeta i ett mindre team och där du själv styr ditt arbete under friare former.

Stretch, står för att utveckla människor och företag och HR står för mänskliga resurser, där ledare och anställda alltid är i centrum och är grunden för företagets tillväxt. Läs mer om vilka vi är på www.stretchhr.se

Kontoret finner du i B2B huset på Medicon Village i Lund.

Vi intervjuar löpande skicka därför in din ansökan idag. Vill du veta mer kontakta Monika Kumlin Larsson på 0706-291853 eller maila till monika@stretchhr.se.

Vi ser framemot att höra mer om dig, välkommen!
Mer info
Område Lund
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 maj (42 dagar kvar)