Projektingenjör ESS - Lund/Helsingborg

Projektingenjör ESS - Lund/Helsingborg

Projektingenjör till ESS i Lund

I Lund bygger Skanska just nu vad som kommer att bli en tvärvetenskaplig forskningsanläggning baserad på världens mest kraftfulla neutronkälla. Här kommer forskare från hela världen kunna studera framtidens material i detalj. Skanska har tecknat ett samverkansavtal med ESS, European Spallation Source, om att uppföra byggnaderna samt infrastruktur till forskningsanläggningen. ESS är ett projekt i full samverkan där vi bygger i ett nära samarbete med kunden.

Projektet är i full gång och nu behöver vi förstärka teamet med ytterligare en projektingenjör. Ta chansen att utvecklas i ett världsunikt projekt som ESS Construction i Lund för att på sikt gå vidare till andra spännande projekt i vårt distrikt i Helsingborg.
Drivs du av att arbeta i team och vill ha variation i jobbet?
Du kommer, i nära samarbete med sektionschef, produktionschef och arbetsledare samt övriga medarbetare i projekten, att skapa förutsättningar för en säker produktion med hög produktivitet, kvalitet samt lönsamhet. Rollen innebär mycket kontakter med den egna projektgruppen och interna supportfunktioner, kundens projekteringsorganisation, samt leverantörer, underentreprenörer och myndigheter.
Dina arbetsuppgifter innebär bl. a:
  • Involvering i projektering och projekteringsledning samt hantering av underlag för relationshandlingar
  • Ekonomistyrning, inköp och fakturahantering
  • Kvalitets-, arbetsmiljö, och miljöarbete
  • Planering
  • Kalkylarbete
En lagspelare med öga för detaljer och problemlösning
Du ser helheten i verksamheten, har god prioriteringsförmåga och kommer att arbeta mot mål på såväl lång som på kort sikt. Du har också ett genuint intresse för arbetsmiljö- och miljöfrågor då dessa är viktiga delar i för oss.
Du har högskoleutbildning samt några års erfarenhet från motsvarande roll i byggbranschen.
Som person har du ett stort tekniskt intresse. Du är social och duktig på att skapa relationer och nätverk. Du har framåtanda, är noggrann och ordningsam, samt trivs med att jobba självständigt och att fatta egna beslut. Men framförallt har du en vilja att växa och utvecklas i din roll.
Projektspråket på Skanska ESS Construction är engelska så vi förutsätter att du har goda kunskaper i det engelska språket, i såväl tal som skrift.
Varför Skanska?
Vi vågar sticka ut hakan och säga att vi är ett företag som verkligen lever efter våra värderingar, och satsar på våra medarbetare. Är du rätt för oss kommer vi att ge dig bra förutsättningarna för att utvecklas.
Ta chansen, sök tjänsten!
Vi är nyfikna på vem du är så ansök redan idag, dock senast den 9 augusti 2018. För att garantera en säker och rättvis rekryteringsprocess tar vi inte emot ansökningar via e-mail eller post.
Om du har frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Distriktschef Anders Paulander 010-448 37 71.
Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.skanska.se
Sista ansökningsdag 7 aug (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skanska är ett av världens ledande projektutvecklings- och byggföretag med verksamhet inom hus- och anläggningsbyggande samt utveckling av bostäder och kommersiella lokaler. I Sverige har företaget cirka 11 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2013 till cirka 33 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2013 cirka 1600 nya hem. Skanska erbjuder även tjänster inom offentlig privat samverkan.