Projektingenjör Elnät

Projektingenjör Elnät

Till Skånska Energi söker vi dig som vill arbeta med dagens och framtidens energibehov. Din roll blir att driva projekt för att vi ska kunna upprätthålla och utveckla ett driftsäkert elnät för våra kunder. Här blir du del av ett bolag där all kraftproduktion, all levererad el och alla de energilösningar vi tillhandahåller ska ha sitt ursprung i förnybara energikällor.

DIN VARDAG

Rollen som projektingenjör innebär en omväxlande vardag och mycket eget ansvar. Du blir en viktig del av teamet inom elnät som ansvarar för att våra kunder ska ha ström dygnet runt. Skånska Energis elnät är beläget norr och öster om Lund och består huvudsakligen av markförlagd kabel för att säkra elleveranserna. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:
  • ansvar för att driva olika investeringsprojekt för elnätsutbyggnad. Exempelvis byte av luftlinjer till markkabel, nybyggnadsområden och förnyelse av befintligt elnät.
  • planering, detaljprojektering och budgetansvar
  • beredning, materialinköp, framtagande av arbetsbeskrivningar
  • hantering av avtal och tillståndsärenden
  • arbetsledning för våra montörer och samarbete med entreprenörer
  • driftledning och hantering av problem som kan uppstå i elnätet
  • projektstyrning och kvalitetsuppföljning
Här får du en arbetsplats med starkt miljöengagemang, nytänkande och teamanda. Vi har korta beslutsvägar, är jordnära och arbetar ständigt framåt och investerar i vår verksamhet.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen bör du ha erfarenhet från elnätsbranschen. Det är en fördel om du har en ingenjörsutbildning samt erfarenhet från en liknande roll inom planering, beredning och/eller projektledning. Du kan också vara en person som idag arbetar eltekniskt på fältet och vill utvecklas vidare. Det är viktigt att du har intresse för teknik samt vill arbeta i en bred roll, som är både operativ och strategisk. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är en person som är trygg i dig själv, ansvarstagande och flexibel. Du är strukturerad, har en god planeringsförmåga samt är lösningsinriktad. Du är självständig, men även social och har lätt för att samarbeta med andra. Att bygga goda relationer är viktigt för dig. Du är lyhörd, men tydlig med dina åsikter.
Mer info
Kontaktperson Jenny Nilsson
Telefon 070-3018279
Område Lund
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sigmarecruit.se/jobb/
Sista ansökningsdag 17 feb (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skånska Energi är en oberoende energikoncern som erbjuder klimateffektiva helhetslösningar inom energiområdet till konsumenter, företag och offentliga organisationer. Verksamheten består av fyra områden: Produktion, Elnät, Elhandel och Energilösningar. Dessa områden samverkar för att uppnå den gemensamma målsättningen att all kraftproduktion, all levererad el och alla de energilösningar vi tillhandahåller ska ha sitt ursprung i förnybara energikällor. Koncernen har cirka 65 anställda, omsätter cirka 300 miljoner kronor och är listad på Nasdaq First North Stockholm. För mer information, besök gärna www.skanska-energi.se