CFO till Comsys

CFO till Comsys

Har du en dröm om att få vara del i ett ledande innovativt bolag som arbetar med produkter som skapar en ny generation av förnybar energi? Till Comsys i Lund söker vi efter en CFO som vill vara med att utveckla ett bolag i tillväxt. Vi erbjuder dig en varierande vardag med mycket ansvar och som innehåller såväl redovisningsarbete som strategiska verksamhetsnära frågeställningar.

Din vardag

Som CFO hos Comsys ingår du i företagets ledningsgrupp och du kommer att arbeta tätt tillsammans med VD och chefer. Uppdraget innebär arbete på såväl operativ nivå som strategisk, med målstyrning av verksamheten mot övergripande mål och nyckeltal. Du gör en löpande analys och uppföljning av verksamhetens ekonomiska läge och du bistår VD med ekonomisk rapportering och underlag till chefer och styrelse.

Förutom att arbeta med utveckling av bolagets verksamhet, ansvarar du för redovisning, månad, kvartal och årsrapportering samt budgetuppföljningar och forecast. Du kommer också att ansvara för personalekonomin så som löner och pension. Om en av våra anställda skulle beskriva hur det är att jobba hos oss, skulle du få höra att;

"Comsys är en arbetsplats som präglas av samarbete mellan professionella och drivna kollegor. Vi är stolta över de högkvalitativa produkter vi levererar till kunder, via partners, över hela världen. Vi har en god gemenskap där vi skapar resultat i samverkan med kollegor och vi hjälps åt där det behövs. Vi erbjuder en dynamisk och utmanande miljö i ett växande företag."

Vem är du

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och har minst 5 års relevant erfarenhet. Lämplig bakgrund kan vara att ha arbetat i en liknande roll eller som Business Controller på ett medelstort bolag. Du har mycket goda kunskaper inom både redovisning och controlling. Du har förståelse för företagets ekonomiska processer och dess påverkan och innebörd för verksamheten. Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat i ett företag som har varit med om en börsintroduktion.

Du drivs av att arbeta affärsnära och att driva utvecklingen framåt tillsammans med ledningen. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat samt har goda kunskaper i Excel. Du är analytisk, noggrann, har en förmåga att se helheten och är en god kommunikatör. Vi ser också att du har en god social kompetens, är prestigelös och känner ett engagemang i bolagets framtida utveckling.

Vill du veta mer

I den här rekryteringen samarbetar Comsys AB med Nexer Recruit och du kommer att bli anställd hos Comsys AB. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johanna Värmfors på telefonnummer: 0730-821 230 eller via e-post: johanna.varmfors@nexergroup.com Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Varmt välkommen!
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 apr 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Comsys AB grundades 2001 och är ett cleantech-företag verksamt inom flera sektorer och segment med ett enda syfte, Perfecting Power. Med våra rötter i kraftelektronik och strömkvalitet har vi utvecklats till ett företag som fokuserar på allt runt strömkvalitet och effektiv strömförsörjning, AC samt DC.