Automationsingenjör till Sigma Industry South

Automationsingenjör till Sigma Industry South

Jobbeskrivning

Are you the one?

Vill du jobba hos en arbetsgivare som präglas av entreprenörskap med korta beslutsvägar? Där du dessutom kommer få ett stort inflytande i din utveckling och omringas av flera duktiga och trevliga kollegor.

Vårt erbjudande är ofta så bra att det kan kännas lite overkligt. Att hitta rätt arbetsuppgifter, möjlighet att utvecklas samt bra villkor ligger som grund för vårt erbjudande till dig.

Vi är inne i en intensiv fas där vi ser flera projekt och uppdrag på väg in och vi vill därför förstärka vår automationsavdelning. Vi söker både juniora samt erfarna ingenjörer. Är du ny i branschen så kanske du vill ha en mentor som stöd första tiden och då ser vi till att fixa det! Är du erfaren så kanske du själv vill bli mentor?

Exempel på några arbetsuppgifter vi kan jobba med:

  • Industry 4.0 / Industrial Internet of Things. Ja, dessa återkommande "Buzzword" som alla pratar om. Vi jobbar med detta dagligen och vet hur vi skapar värde för våra kunder!
  • Programmera PLC, HMI, SCADA och databaser för specialmaskiner eller processanläggning
  • Projektleda kundens projekt, idriftsätta samt felsöka och bli kundens hjälte
  • Har du själv något annat förslag på arbetsuppgift så kan vi säkert lösa det med!
Som person ser vi att du har ett stort teknikintresse, kan arbeta både i team och självständigt. Du är engagerad och lyhörd till kunden/projektets behov. Du strävar alltid efter att leverera ditt yttersta och har social kompetens.

På Sigma Industry South skapar vi trivsel genom gemenskap, engagemang och glädje.

Då vi har ett löpande urval till tjänsten, är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.

Välkommen med din ansökan!

Grundläggande kvalifikationer

För att trivas i din yrkesroll ser vi gärna att du har:

  • Minst 1-2 års arbetslivserfarenhet inom automation och vill ta nästa steg i karriären
  • En relevant teknisk utbildning på högskolenivå eller yrkeshögskola alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Ett stort intresse för teknik och viljan att ständigt utvecklas och lära dig nytt
  • Behärskar något av de vanligaste ledande PLC- och HMI-systemen
  • Vi jobbar både med lokala men också globala kunder därför krävs goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift
Meriterande färdigheter, egenskaper och erfarenheter

Meriterande kunskaper är SCADA, Robotprogrammering, nätverk, databaser, Högnivåspråk, GMP samt positionering.

Vi erbjuder

Som konsult hos oss får du arbeta tillsammans med de främsta utvecklingsintensiva företagen inom svensk industri. Uppdragen anpassas alltid i möjligaste mån, för att nivån ska bli så utvecklande och stimulerande som möjligt. Omkring dig kommer du ha många duktiga kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte. Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar. Gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som vi anser skapar trivsel.

Sigma Industry South AB är ett dynamiskt teknikkonsultföretag inom produkt- och produktionsutveckling som utmanar de etablerade standarderna.

Kombinationen av lång branscherfarenhet, stort engagemang, interna och externa uppdrag samt ett tätt samarbete mellan Sigmas olika verksamheter i regionen skapar ett unikt branschöverskridande växthus för ingenjörer. Med mångfald, delaktighet och entreprenörskap stärker och utvecklar vi vår verksamhet och våra medarbetare. Skulle du vilja utvecklas i denna miljö?

Kontakt

För mer information kontakta

Tobias Nordström,
+46 72 220 87 85
tobias.nordstrom@sigma.se
Mer info
Kontaktperson Tobias Nordström
Telefon 0722208785
Område Lund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 juni 2019 (51 dagar kvar)