Account Manager till Jeesec Larm Skåne AB och Securitas Direct i Lund

Account Manager till Jeesec Larm Skåne AB och Securitas Direct i Lund

OM TJÄNSTEN

Om du har siktet inställt på en raketkarriär inom försäljning i världsklass är detta det perfekta jobbet för dig! Securitas Direct är ledande inom sin bransch och står för hög kvalité och har ett mycket starkt varumärke på marknaden. Vi är i en expansiv fas och söker just nu fler drivna account managers till våra fantastiska team.

I denna tjänst kommer du först och främst att arbeta med försäljning av larmsystem och kameralösningar till företagskunder. Vårt utbud av produkter och tjänster till företag kan du läsa mer om på www.securitasdirect.se

Om oss

Du kommer att arbeta som account manager hos oss på Jeesec Larm Skåne AB. Vi vänder oss i huvudsak till företagskunder. Grunden för våra larm, inbrottslarm och säkerhetssystem är högteknisk kvalitet med snabb och säker uppkoppling.

Med en egen dygnet-runt bemannad larmcentral blir vi en mycket stark organisation med lokal närvaro för en snabb och säker insats.

Arbetsuppgifter

Som account manager kommer du att arbeta med att etablera kontakt med nya såväl som befintliga kunder och sälja Securitas Directs larmlösningar. Du kommer att planera dina dagar tillsammans med din coach vilket gör att du har stort inflytande över dina egna arbetsdagar.

Du kommer att ingå i ett team med en stark säljkultur som har nära till skratt och trivs med varandra.

I rollen ingår eget resultatansvar med ansvar för kundaktiviteter och uppföljningar. Du kommer att ansvara för affärsrelationer med såväl blivande som befintliga kunder och arbeta med Securitas Directs produktportfölj. Som account manager arbetar du aktivt med att göra analyser på vad kunden behöver för larmlösning till sitt företag, för att sedan agera på bästa sätt för att möta detta behov.

Vi söker dig som
  • Har ett stort driv och som trivs med att kunna påverka din inkomst.
  • Självgående, flexibel och trivs med att arbeta i en dynamisk miljö.
  • Du är relationsskapande och har lätt för att knyta kontakter men också utveckla relationen.
  • Kvalitetsorienterad och noggrann i ditt arbete och inte lämnar något åt slumpen. Således är du dessutom ihärdig och ger inte upp i första taget utan fokuserar på att uppnå goda resultat. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
  • Meriterande om du har säljerfarenhet
  • B-körkort är ett och krav och som sökande ser vi gärna att du är anmärkningsfri då utdrag ur polisens belastningsregister är rutin i vår rekrytering.
Vill du också vara en del av en global marknadsledare men också ett lokal entreprenörsdrivet företag? Då är du rätt person för oss!

Sök direkt!
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 10 juli 2022 (15 dagar kvar)