Affärsutvecklare SYD- Energy business

Affärsutvecklare SYD- Energy business

Schneider Electric söker en Affärsutvecklare Syd - Energy business!

Vi söker en ersättare för vår affärsutvecklare i syd som går till nya uppdrag inom Schneider Electric. Du kommer arbeta i ett affärsområde som erbjuder marknadsledande produkter, service och helhetslösningar inom elkraftområdet.

Du besöker kunder i Skåne, Blekinge samt Småland och delvis i Halland inom industrin, infrastruktur och elkrafts-/energibolag, där du presenterar och säljer nyckelfärdiga elkraftsanläggningar och produkter (ställverk, transformatorer, reläskydd, SCADA övervakningssystem mm). Du bearbetar även våra partners (elinstallatörer/elkonsulter) där Schneider aktivt ingår som underentreprenör i Elkrafts entreprenader.

Arbetsuppgifter

Du kommer att identifiera nya strategiska och operativa affärsmöjligheter inom den södra regionen. Utöver det kommer du att sälja/marknadsföra elkraftsanläggningar och Schneiders breda produktprogram inom mellanspänning till kunder som är verksamma inom industri, infrastruktur och elkrafts-/energibolag samt till partners.
  • Bearbetning av både befintliga och nya slutkunder/partners.
  • Inom företaget har du kollegor som stöttar dig i offerthantering, produktkunskaper och projektledning för att driva affärerna från start till mål.
  • Delta i mässor och seminarer.
  • Räkna med ca 30 övernattningar/år.
Vem är du?

Du har erfarenhet av försäljning av elkraftsanläggningar/ kraftentreprenader inom låg-eller mellanspänning (0,4 kV – 52 kV). Alternativt har du sålt elprodukter inom området och vill nu ta nästa steg och sälja nyckelfärdiga elkraftsanläggningar sett ur ett energioptimeringsperspektiv. Du har ett eget driv och uthållighet för att hitta nya affärsmöjligheter inom marknaden. Samtidigt är du en team player inom organisationen där du samarbetar nära dina kollegor för att kunna slutföra pågående affärer. Din goda förhandlingsvana är ett signum på din affärsmässighet och professionalism.
  • Resultatinriktad, lösningsorienterad, förtroendeingivande, ödmjuk och strukturerad är några utmärkande karaktärsdrag hos dig som person.
  • Du här läst elkraftsteknik eller har praktisk erfarenhet från området och är en van användare av affärssystem.
Vi erbjuder dig ett självständigt, roligt och omväxlande arbete med frihet under ansvar och en möjlighet att vara med och påverka under en spännande tillväxtresa. På Schneider Electric kommer du att arbeta hos ett internationellt marknadsledande företag med ett meningsfullt syfte, ett stort fokus på sin personal och med flera intressanta utvecklingsmöjligheter. Lämplig placeringsort är Lund vid vårt kontor. Vidare är vi öppna för en dialog vid annan placeringsort.

Har du frågor om tjänsten så ring gärna rekryterande chef Energy Business Jens Ahlgren på tel 070-180 17 73 och har du frågor kring rekryteringsprocessen kan du kontakta Anna Sevenheim på 072-229 52 85.

Vi bearbetar ansökningarna löpande och ser gärna att du anmäler ditt intresse snarast.

Schneider Electric värderar vi mångfald och inkludering eftersom det stärker vårt företag och vår framtida utveckling. Kreativitet och innovation skapas ur en blandning av bakgrunder och synvinklar, så genom att utmana varandra och hjälpa varje individ att uppnå sin fulla potential skapar vi ett hållbart, välmående och innovativt företag.
Mer info
Kontaktperson Jens Ahlgren
Telefon 070-180 17 73
Område Lund
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://schneider-electric.com/se
Sista ansökningsdag 10 juli (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Schneider Electric är en global specialist inom energihantering och automation. Med en omsättning på 27 miljarder Euro under 2015, 160 000+ medarbetare och verksamhet i mer än 100 länder, hjälper vi kunder att hantera energi och processer säkert, pålitligt, effektivt och hållbart. Från enklaste produkt till komplexa system bidrar vår teknik, programvaror och tjänster till att förbättra drift och automation av våra kunders verksamheter. Vår uppkopplade teknik omformar branscher, utvecklar städer och berikar tillvaron. På Schneider Electric kallar vi det Life Is On.