Specialistsäljare, Lund

Specialistsäljare, Lund

Nu söker Schneider Electric till Lund en

Specialistsäljare fastighetsautomation
Region syd

Schneider Electric satsar på nya och kundanpassade sätt att möta marknaden med våra mjukvaror. Som en följd behöver vi en innovativ försäljningsingenjör som kan förverkliga vår idé om att optimera kundens anbudsförfrågningar och sätta ihop lösningar som är ännu bättre än kunden visste fanns. Vi har tekniken - du har idéerna!

Rollen ger dig en möjlighet att arbeta brett, där du dels har en konsultativ roll och ser behov utifrån dina expertkunskaper, samtidigt som du ansvarar för försäljningen mot befintliga och potentiella kunder. Du blir en del av ett dynamiskt säljteam i Sverige, som har höga mål och ambitioner att skapa resultat genom långsiktiga och värdeskapande relationer med våra kunder. Till din hjälp finns dessutom ett väl sammansvetsat team med tekniska supportingenjörer.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är
  • att skapa förutsättningar och verka för utvecklingen av våra affärer hos nya kunder samt att fortsätta att utveckla våra befintliga affärsförbindelser
  • att erbjuda framtidens teknik med våra mjukvaror och fokusera på försäljning av energibesparande åtgärder modern teknik
  • att hantera eget ansvar för operativa och strategiska målsättningar med budget och resultatansvar inom ditt försäljningssegment
För att bli framgångsrik i rollen behöver du
  • ha erfarenhet av fastighetsautomation
  • ha erfarenhet att jobba på fältet med komplexförsäljning
  • kunna hitta ytterligare energibesparingsåtgärder ur kundens kravlista och sätta ihop ett erbjudande som optimerar för kunden
Då du kommer att få ett eget ansvarsområde, är det viktigt att du trivs med att arbeta självständigt och har erfarenhet av eget budget- och resultatansvar. Relationer är centralt i ditt uppdrag, vilket betyder att vi söker dig som är utåtriktad och med lätthet skapar och underhålla relationer. Du inger förtroende och ditt kundfokus är tydligt, du strävar alltid efter att hitta den bästa lösningen för kunden.

"Jag heter Jerker Fridolvsson och jobbar som Försäljningschef System Sales Sweden. I mitt TEAM arbetar vi dagligen med teknik i den yttersta framkanten där denna ingrediens tillsammans med försäljning är en stor tillfredställelse i det dagliga arbetet. Som specialistsäljare är du en av fem i Sverige och kommer även ingå i Systems Sales ledningsgrupp där du har en stor möjlighet att påverka var vårt teknik med dess lösningar skall styras. Schneider Electric står perfekt positionerad på marknaden med sina erbjudanden vilket är extremt stimulerande och med en sådan förutsättning så har det aldrig varit mer spännande att jobba på Schneider Electric!"

Läs mer om oss och våra tjänster här.

Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande arbete med frihet under ansvar och en möjlighet att vara med och påverka under en spännande tillväxtresa. På Schneider Electric, kommer du att arbeta hos ett internationellt marknadsledande företag med ett meningsfullt syfte, ett stort fokus på sin personal och med flera intressanta utvecklingsmöjligheter!

Ansökan

Vi bearbetar ansökningarna löpande och ser gärna att du anmäler ditt intresse snarast. I din ansökan får du gärna berätta varför du sökt tjänsten och varför du tror att denna tjänst är rätt för dig.

Kontakt

I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolen. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Säljpoolens rekryteringskonsulter Peter Nilsson, tel. 040-6606722 eller Ann Szieger, tel. 040-6606723.

Välkommen med din ansökan!
På Schneider Electric värderar vi mångfald och inkludering eftersom det stärker vårt företag och vår framtida utveckling. Kreativitet och innovation skapas ur en blandning av bakgrunder och synvinklar, så genom att utmana varandra och hjälpa varje individ att uppnå sin fulla potential skapar vi ett hållbart, välmående och innovativt företag. Besök www.schneider-electric.se för mer info.

Sökord: försäljning, försäljare, teknisk säljare, teknik, utesäljare, fältsäljare, distriktsäljare
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 21 sept (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!