Lånehandläggare - Lund

Lånehandläggare - Lund

Vi erbjuder...

  • Personlig utveckling och karriär – finns möjlighet att utvecklas i bolaget inom flertalet områden.
  • Intern bolag- och säljutbildning – genomgående utbildning. Du får färdigheter inom ekonomisk rådgivning och kundhantering.
  • Provisionslön med marknadsmässig grundlön.
Sambla är en låneförmedlare som arbetar för att hjälpa kunderna sänka räntorna på sina befintliga lån. Vi samarbetar med flera norska banker och genom en budgivning mellan bankerna får du som handläggare möjlighet att hitta marknadens lägsta ränta.

Sambla har funnits på den svenska marknaden i över tre år och är nu en av de största låneförmedlarna i Sverige. Våra kunder sparar i genomsnitt 30 000 kronor i räntekostnader och tillsammans har vi sparat cirka 600 miljoner kronor för den svenska befolkningen.

Vi är nu i startfasen på den norska marknaden, med målet att bli den ledande låneförmedlaren i Norge och Norden. Kontoret i Lund ligger 5 minuters promenad från Lunds centralstation.

I rollen som lånehandläggare så ansvarar du för Samblas första kontakt med potentiella kunder. Fokus ligger på att avgöra om kund har möjlighet att optimera sin lånesituation och därefter skapa kundnytta.

Vi marknadsför oss genom telefon och arbetar för att förbättra våra kunders lånesituation genom att samla lån och sänka räntan.

Vi söker dig som...

  • Är en lagspelare men även har ett mål att vara den som presterar bäst.
  • Har en positiv och utåtriktad personlighet med förmåga att anpassa sig till olika typer av människor.
  • Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av försäljning samt talar svenska, engelska och ev norska.
Mer info
Kontaktperson Wilhelm Liljeblad
Telefon 0704333988
Email Mejla Wilhelm Liljeblad
Område Lund
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sambla.se/
Sista ansökningsdag 20 apr (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är Sambla, den nya generationens låneförmedlare. Sedan starten 2014 har vår filosofi alltid varit densamma – att jämföra bankernas erbjudanden så att alla, oavsett vem du är och vad du gör, alltid ska få det bästa möjliga banklånet. Tillsammans är vi över 140 medarbetare som älskar att göra skillnad på riktigt. Från våra kontor i Stockholm, Lund och Oslo har vi fram till idag hjälpt över 140 000 kunder. Med ett betyg på över 9 av 10 på Trustpilot vet vi att kunderna är nöjda med villkoren på de lån vi förmedlar från våra samarbetsbanker.