Servicemedarbetare till AF Bostäder i Lund

Servicemedarbetare till AF Bostäder i Lund

AF Bostäder är ett av Sveriges största studentbostadsföretag med 6 000 bostäder i centrala Lund. Företaget äger, förvaltar och utvecklar bra och prisvärda bostäder åt aktiva Lundastudenter. Bostäderna ska vara trivsamma, långsiktigt hållbara och bidra såväl till Lunds utveckling som till en levande stadsbild. Läs gärna mer på www.afbostader.se

Till AF Bostäder i Lund söker vi nu två servicemedarbetare, en till en tillsvidareanställning och en till ett längre vikariat.

Arbetsbeskrivning
I ditt arbete som Servicemedarbetare på AF Bostäder kommer du att ingå i ett team bestående av sex personer med placering på Servicecenter. Du kommer att ha en central och viktig roll i kundupplevelsen och tjänsten innebär mycket kontakter med bostadshyresgäster, leverantörer och övriga besökare till AF Bostäder.

Tillsammans med övriga kollegor och med hjälp av olika IT-stöd arbetar du med att ge service till kunderna. Du har också en eller flera sidouppgifter med koppling till uthyrningsverksamheten och du får löpande utbildning inom flera olika områden såsom IT-system, hyresjuridik och kundvård. Det finns även möjlighet att bidra till företagets utveckling genom delaktighet i olika utvecklingsprojekt.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Hantering av bl a uthyrnings- och avtalsfrågor från kunder och andra via chatt, telefon, besök och e-post
  • IT-baserad handläggning av kundärenden som t ex ansökningar, hyresavtal och studiekontroller
  • Förvaltning av nycklar till fastigheterna med in- och utlämning av nycklar
  • Deltagande i projekt och aktiviteter
  • Dataregistrering och uppdatering av fastighetssystemet
Din bakgrund
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta i ett serviceyrke med direkt kundkontakt och som brinner för att skapa en bra kundupplevelse. Du har minst gymnasiekompetens och goda IT-kunskaper. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är en förutsättning för god kommunikation med hyresgäster och talar du något ytterligare språk är det meriterande.

Vem är du
Naturligtvis är du serviceinriktad och har en glad och positiv framtoning. Du tycker om att ha mycket kontakt med andra och är engagerad, strukturerad och noggrann i ditt arbete. Eftersom du kommer att ingå i ett team med många kollegor är det lika viktigt att du kan arbeta i grupp som att arbeta självständigt med problemlösning.

Vad erbjuder AF Bostäder
På AF Bostäder är du en viktig del av ett utvecklingsinriktat företag där alla är med och bidrar till företagets framgång. Förutom arbetsglädje, trevliga kollegor och inkluderande och jämställda värderingar i en platt organisation satsas det mycket på friskvård och hållbarhet. Kulturen hos AF bostäder grundas i tanken om att "vi är varandras arbetsmiljö".

Ansökan
I denna rekrytering har AF Bostäder valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Magnus Mellborg på 0766-471618. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Notera att vi tyvärr inte tar emot ansökningshandlingar via e-post.

Vi arbetar kompetensbaserat och använder oss av arbetspsykologiska tester som en del av urvalsprocessen. Allt för att säkerställa en fördomsfri och rättvis rekryteringsprocess.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet.

Om tjänsten, utifrån behörighet, mandat och påverkanskraft, motiverar en bakgrundskontroll eller kreditupplysning kan sådan komma att genomföras under rekryteringsprocessen avseende slutkandidat.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår Integritetspolicy

Titel: Servicemedarbetare
Mer info
Kontaktperson Magnus Mellborg
Telefon 0766 47 16 18
Område Lund
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 16 jan 2023 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.