Områdeschef till AF Bostäder i Lund

Områdeschef till AF Bostäder i Lund

AF Bostäder är ett av Sveriges största studentbostadsföretag med 6 000 bostäder i centrala Lund. Företaget äger, förvaltar och utvecklar bra och prisvärda bostäder åt aktiva Lundastudenter. Bostäderna ska vara trivsamma, långsiktigt hållbara och bidra såväl till Lunds utveckling som till en levande stadsbild. Läs gärna mer på www.afbostader.se

Till AF Bostäder i Lund söker vi nu en områdeschef till ett av verksamhetens förvaltningsområden.

Arbetsbeskrivning
Förvaltningen av AF Bostäders fastighetsbestånd är organiserat i tre förvaltningsområden. I ditt arbete som Områdeschef kommer du att ha ett övergripande ansvar för planering, arbetsfördelning, prioritering och arbetsledning.

Du kommer att ha personalansvar för nio medarbetare och arbeta i en roll där du dagligen är administrativt och operativt delaktig i arbetet med förvaltning av fastigheterna. Det är en roll med mycket kontakt med kunder, leverantörer och medarbetare i organisationen. Du kommer också att vara med och bidra till företagets utveckling genom delaktighet i olika utvecklingsprojekt.

Exempel på ansvarsområden:
  • Personalansvar och samordning av verksamheten inom förvaltningsområdet
  • Budget- och resultatansvar
  • Kontinuerlig uppföljning av kundärenden och kvalitetsutveckling
  • Ansvara för att gällande lagar, regler och policys följs
  • Leda och delta i olika projekt
  • Ansvara för uppföljning av leverantörsavtal
Din bakgrund
Vi söker dig som har erfarenhet av personalansvar, gärna från fastighetsbranschen eller annan bransch med förvaltning eller installation av teknisk utrustning. Du har också erfarenhet av budget- och resultatansvar samt verksamhetsuppföljning och projekt. Du har minst gymnasiekompetens och goda IT-kunskaper. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är en förutsättning för god kommunikation med hyresgäster och leverantörer.

Vem är du
Du är en trygg och naturlig ledare som har ett ledarskap som är närvarande och tydligt. Du tycker om att ha mycket kontakt med andra människor och är engagerad, strukturerad och prestigelös i ditt arbete. Förutom ett tekniskt intresse är det också viktigt att du är resultat- och serviceinriktad och brinner för att skapa en bra kundupplevelse. Vidare är du kommunikativ och har lätt att skapa förtroende och självständigt driva projekt och frågor.

Vad erbjuder AF Bostäder
På AF Bostäder är du en viktig del av ett utvecklingsinriktat företag där alla är med och bidrar till företagets framgång. Förutom arbetsglädje, trevliga kollegor och inkluderande och jämställda värderingar i en platt organisation satsas det mycket på friskvård och hållbarhet. Kulturen hos AF bostäder grundas i tanken om att "vi är varandras arbetsmiljö".

Ansökan
I denna rekrytering har AF Bostäder valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Magnus Mellborg på 0766-471618. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Notera att vi tyvärr inte tar emot ansökningshandlingar via e-post.

Vi arbetar kompetensbaserat och använder oss av arbetspsykologiska tester som en del av urvalsprocessen. Allt för att säkerställa en fördomsfri och rättvis rekryteringsprocess

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet.

Om tjänsten, utifrån behörighet, mandat och påverkanskraft, motiverar en bakgrundskontroll eller kreditupplysning kan sådan komma att genomföras under rekryteringsprocessen avseende slutkandidat.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår Integritetspolicy

Titel: Områdeschef
Mer info
Kontaktperson Magnus Mellborg
Telefon 0766 47 16 18
Område Lund
Yrkesroll Fastighet, Förvaltare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 24 jan 2023 (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.