HR Manager / People Operations till FlatFrog

HR Manager / People Operations till FlatFrog

FlatFrog Laboratories AB är ett högteknologiskt bolag som utvecklar och marknadsför produkter och applikationer för nästa generations interaktiva skärmar, för användning på den moderna arbetsplatsen i privat och offentlig miljö, utbildningssektorn och olika kreativa branscher såsom media, reklam och arkitektur. FlatFrogs patenterade InGlassTM-teknik tillåter företagets kunder att leverera interaktiva skärmar med överlägsen användar-upplevelse; med finger, penna och olika objekt. Utöver detta utvecklar och marknadsför FlatFrog programvaror som möjliggör en digitalisering av de analoga rittavlorna. FlatFrogs teknik ger den i särklass bästa prestandan på större interaktiva skärmar.

Är du HR Manager och vill arbeta på ett internationellt högteknologiskt företag i tillväxt? Då kan tjänsten på FlatFrog vara något för dig. Här får du möjlighet att påverka såväl HR funktionen i stort som din egen arbetssituation.

Om tjänsten

Tjänsten innebär ett helhetsansvar för HR, såväl strategiskt som operativt. Du kommer att ha en central roll i FlatFrogs arbete med att rekrytera och bibehålla talanger samt att jobba med företagskultur och värderingar. Lika viktigt är att du är ett naturligt stöd och bollplank till både chefer och medarbetare i HR relaterade frågor. Du kommer vara med och utveckla HR processer, exempelvis arbetsmiljö och employer branding, samt ansvara för FlatFrogs personaladministration, statistik och löneprocess.
HR funktionen är internationell, vilket innebär att du arbetar både globalt och landspecifikt.

Din profil

Medarbetarna är FlatFrogs viktigaste resurs och företagskulturen är viktig, som HR Manager kommer du därför ha en betydelsefull roll i företaget. Arbetsmiljön är dynamisk och det händer mycket hela tiden, vi ser därför att du är en flexibel och prestigelös person med förmåga att se vad som behöver göras. Du är van vid och trivs med att hantera både enklare och mer komplexa arbetsuppgifter. Du är social, energisk och självgående med en god initiativförmåga. Du har flera års erfarenhet av kvalificerat HR arbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet från både större och mindre bolag och förmodligen har du arbetat både operativt och strategiskt tidigare. Vi vill anställa någon som brinner för att rekrytera talangfulla medarbetare, och har idéer och känsla för hur vi attraherar de bästa! Goda kunskaper i Excel ser vi som en förutsättning och tjänsten kräver goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Övrigt
FlatFrog har cirka 80 medarbetare, inräknat både anställda och konsulter. Medarbetarna finns i Sverige, Asien och USA. Utvecklingen av produkterna sker i Lund, där bolaget har sitt säte. Tjänsten är på heltid.

Information och ansökan
I denna rekrytering samarbetar FlatFrog med SJR HR. För mer information kring tjänsten och processen är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Anna Nilsson på 0766-471612. Urval sker löpande varav vi gärna ser att du skickar din ansökan omgående.

Varmt välkommen!
Mer info
Område Lund
Yrkesroll HR & Personal, Personalchef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 juli (29 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.