Ekonomiassistent till vår kund i fastighetsbranschen

Ekonomiassistent till vår kund i fastighetsbranschen

Drivs du av eget ansvar och kan tänka dig att arbeta brett inom ekonomi? Tycker du att fastighetsbranschen är intressant och kan tänka dig att utvecklas i den? Vi söker en ekonomiassistent till vår kund där rollen är bred men ekonomifokuserad och innehåller bland annat följande arbetsuppgifter:
  • Kundfakturering
  • Interndebitering
  • Registervård i fastighetssystem
  • Administration och bokföring
  • Avstämning av balanskonton
  • Förekommande administration på en ekonomiavdelning
Din bakgrund
Du har relevant utbildning alternativt erfarenhet från liknande roller och är van att självständigt och flexibelt driva ditt arbete. Vi tror att du är redo för nästa steg i din egen utveckling och att du ser detta som en möjlighet. Erfarenhet från fastighetsbranschen är meriterande men inget krav.

För att lyckas i rollen ser vi att du är noggrann, strukturerad och ansvarstagande. Du är bra på att prioritera och organisera dina arbetsuppgifter. Vidare vill vi att du är driven och har hög ambitionsnivå vad gäller kvalitet samt bidrar med ett gott humör.

Så ansöker du
Känner du att detta uppdraget är som gjort för dig? Tveka då inte, skicka in din ansökan så snart du har möjlighet då vi arbetar med löpande urval. Har du några frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta Charlotta Jerleke på telefon 0766-471623, alternativt Claes Davidsson, 0721-830576.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 5 mars (42 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.