Ekonomiassistent till stort och välkänt företag i Lund

Ekonomiassistent till stort och välkänt företag i Lund

Har du erfarenhet av leverantörs- eller kundreskontra och är nyfiken på ett nytt arbete? SJR Finance rekryterar just nu fler specialister inom ekonomi. Du kommer bli anställd som konsult och erbjuds ett spännande uppdrag på minst 6 månader!

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta på ett SSC med kund- eller leverantörsreskontra och känner dig trygg med arbetsuppgifter såsom avstämning av konton, kundinbetalningar, påminnelsehantering och inkasso. Du tycker det är roligt att vara specialist på ditt område och hjälper gärna organisationen och dina kollegor när ni ställs inför utmaningar. I denna tjänst blir du en del av ett större team som tillsammans hjälps åt för att få arbetsuppgifterna utförda. Tjänsten är placerad på ett SSC, erfarenhet av arbete med större flöden är därav meriterande.

Din bakgrund
  • Minst 3 års erfarenhet av arbete som ekonomiassistent i större företag
  • Utbildning inom ekonomi eller gedigen arbetslivserfarenhet från ekonomiarbete
  • God kunskap inom Excel
  • Meriterande med erfarenhet av affärssystemet Movex/M3 eller SAP
  • Flytande svenska i både tal och skrift
  • God kunskap i engelska (tal och skrift)
Du som söker tjänsten är intresserad av en ny utmaning och är vass på att arbeta processorienterat med stora reskontraflöden. Det är viktigt att du är en person som trivs att arbeta tillsammans i team där du har en social förmåga samt bidrar till gruppens sammanhållning.

Övrig information

Uppdragstyp: Konsultuppdrag heltid minst 6 månader


Ort:
Lund
Start:
Omgående
Lön:
Enligt överenskommelse

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Carin Forsén på 0704-715912. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2019-12-13.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: Ekonomiassistent
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 13 dec 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.