Ekonomiassistent med erfarenhet av fraktbokning

Ekonomiassistent med erfarenhet av fraktbokning

Vill du arbeta i ett mindre företag som är verksamma i en internationell miljö? Är du en person som tycker om att supportera andra och känner ett stort ansvar för kvaliteten på utfört arbete? Då kanske det är dig vi söker!

Tjänsten är inledningsvis ett konsultuppdrag med en eventuell chans till anställning hos företaget.

Arbetsuppgifter
I denna tjänst är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att sköta export- och importdokumentation, du kommer boka flyg- och lastbilsfrakter samt hantera utleverans och fakturering. Du arbetar även med redovisning av intrastat samt ansvarar för fakturaflödet kring frakter. Arbetet innebär också att vara back-up till ekonomiavdelningen för främst kund- och leverantörsreskontra. Då rollen är i en internationell miljö ser vi att du med lättnad kan göra dig förstådd på engelska och svenska, både i tal och skrift.

Din bakgrund
  • Några års erfarenhet av arbete med fakturering, arbete som ekonomiassistent
  • Kunskap och erfarenhet av import/export
  • Hantering av dokumentation kring frakthandlingar
  • Erfarenhet av arbete i affärssystemet pyramid är meriterande
  • Flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift
Vi tror att du som söker tjänsten är en person som motiveras av att ansvara för ett eget arbetsområde och gillar att skapa nya kontakter och relationer både internt och externt. Du har en serviceinriktad inställning till dina arbetsuppgifter. För att passa in i företagskulturen tycker du om att ta ett stort ansvar för ditt arbete samtidigt har du har en god samarbetsförmåga och trivs med att stötta och hjälpa dina kollegor.

Övrig information

Uppdragstyp: Konsultuppdrag heltid minst 6 månader

Ort: Lund

Start: November

Lön: Enligt överenskommelse

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Carin Forsén på 0704-715912. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2019-11-08.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...

Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: Ekonomiassistent med erfarenhet av fraktbokning
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 8 nov 2019 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.