Controller till Alfa Laval i Lund

Controller till Alfa Laval i Lund

At Alfa Laval, we always go that extra mile to overcome the toughest challenges. Our driving force is to accelerate success for our customers, people and planet. You can only achieve that by having dedicated people with a curious mind. Curiosity is the spark behind great ideas. And great ideas drive progress.

As a member of our team, you thrive in a truly diverse and inclusive workplace based on care and empowerment. You are here to make a difference. Constantly building bridges to the future with sustainable solutions that have an impact on our planet's most urgent problems. Making the world a better place. Every day.

Är du en erfaren controller som vill arbeta i en framgångsrik och internationell koncern? Till en intressant roll på Alfa Laval söker vi nu en controller som kommer att få en viktig roll i arbetet med uppföljning av investeringar och projekt.

Dina arbetsuppgifter
Du erbjuds en kvalificerad och utvecklande tjänst där du kommer att arbeta verksamhetsnära med att följa upp fastighetsrelaterade investeringar och projekt. Du kommer att ha mycket kontakt med olika delar i organisationen på de fem siterna i Sverige.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Analys och uppföljning av fastighetsrelaterade investeringar
  • Månadsbokslut och rapportering
  • Projektredovisning, analys och rapportering
  • Budget, prognos och analysarbete
  • Delta och driva olika förbättringsprojekt inom ekonomiområdet
Din bakgrund
Vi tror att du är civilekonom eller har motsvarande utbildning och flera års erfarenhet av kvalificerat controllerarbete. Du har god förståelse av redovisning, analyser och verksamhetsuppföljning, gärna från ett fastighetsbolag eller större koncern. Du har mycket goda kunskaper i Excel samt kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi söker dig som är en strukturerad och analytisk person som trivs med att jobba nära verksamheten. Vidare är du kommunikativ och har lätt att skapa förtroende och självständigt driva projekt och frågor. Du är van att ta ansvar och själv planera och säkerställa att du slutför dina arbetsuppgifter i tid med rätt kvalitet.

Ansökan
I denna rekrytering har Alfa Laval valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Magnus Mellborg på 0766-471618. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Notera att vi tyvärr inte tar emot ansökningshandlingar via e-post.

Vi arbetar kompetensbaserat och använder oss av arbetspsykologiska tester som en del av urvalsprocessen. Allt för att säkerställa en fördomsfri och rättvis rekryteringsprocess.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet.

Om tjänsten, utifrån behörighet, mandat och påverkanskraft, motiverar en bakgrundskontroll eller kreditupplysning kan sådan komma att genomföras under rekryteringsprocessen avseende slutkandidat.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår Integritetspolicy

Titel: Controller
Mer info
Kontaktperson Magnus Mellborg
Telefon 0766 47 16 18
Område Lund
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 20 nov 2022 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.