Chief Accountant till Graphic Packaging International i Lund

Chief Accountant till Graphic Packaging International i Lund

Graphic Packaging International är ett globalt ledande förpackningsföretag med
25 000 medarbetare på 130 platser världen över. Vi hjälper våra kunder genom att skapa innovativa och hållbara förpackningslösningar för olika produkter och marknader.
Vi är lika engagerade för våra kunder och medarbetare som vi är för att skydda miljön och ge tillbaka till de samhällen där vi är verksamma. Vi vet att vår personal är vår största tillgång. Därför investerar vi i dig som medarbetare och erbjuder utvecklande karriär- och utbildningsmöjligheter. Ditt första steg mot en givande karriär i ett globalt förpackningsföretag börjar här!

Är du en nyfiken, engagerad och analytisk person? Klappar ditt hjärta lite extra för hantverket redovisning? Gillar du dessutom att jobba i en dynamisk och utvecklingsorienterad organisation? Då kan du vara Graphic Packaging Internationals nästa Chief Accountant!

Dina arbetsuppgifter
I ditt arbete som Chief Accountant erbjuds du en tjänst med både bredd och variation. Du kommer ansvara för företagets redovisning; månads-, kvartals- och årsbokslut samt årsredovisning samtidigt som du säkerställer att organisationen arbetar i enlighet med de redovisningsregler och lagar som gäller. Vidare ansvarar du för den löpande bokföringen, fakturahantering, avstämningar och andra för rollen vanligt förekommande arbetsuppgifter. Du rapporterar till Finance Director och har personalansvar för en ekonomiassistent.

Din bakgrund
Vi söker dig som har en högskoleutbildning i ekonomi eller motsvarande utbildning, gärna med inriktning mot redovisning. Du har erfarenhet av att arbeta med redovisning, bokslutsarbete och rapportering. Du har gärna arbetat i ett internationellt företag och det är meriterande med kunskaper i Radius eller SAP. Du har också goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift samt goda kunskaper i Officepaketet, framförallt i Excel.

Vem är du?
Vi vill hitta rätt person för jobbet och därför lägger vi stor vikt vid det personliga. Vi söker därför dig som har förmåga att organisera och driva ditt arbete framåt, som är självgående samt lösningsfokuserad. Din prestigelöshet gör att du kan jobba både högt och lågt samt tvekar inte att hjälpa till där det behövs. Du har dessutom en analytisk förmåga som gör att du fångar upp både detaljer och avvikelser. Vidare tror vi att du är en person som trivs med att arbeta i en dynamisk och utvecklingsorienterad organisation.

Ansökan
I denna rekrytering har Graphic Packaging International valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Magnus Mellborg på 0766-471618. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Notera att vi tyvärr inte tar emot ansökningshandlingar via e-post.

Vi arbetar kompetensbaserat och använder oss av arbetspsykologiska tester som en del av urvalsprocessen. Allt för att säkerställa en fördomsfri och rättvis rekryteringsprocess.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet.

Om tjänsten, utifrån behörighet, mandat och påverkanskraft, motiverar en bakgrundskontroll eller kreditupplysning kan sådan komma att genomföras under rekryteringsprocessen avseende slutkandidat.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår Integritetspolicy

Titel: Chief Accountant
Mer info
Kontaktperson Magnus Mellborg
Telefon 0766 47 16 18
Område Lund
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 13 sept 2022 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.